Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mesajul şi programul Tineretului Liberal de Ziua Unirii Principatelor

|versiune pentru tipar||
PL / 23 ianuarie 2013
Partidul Liberal

Cu ocazia aniversării a 154 de ani de la Unirea Principatelor Române din 24 ianuarie 1859, Tineretul Liberal transmite un mesaj de felicitare tuturor românilor.

Tinerii liberali doresc românilor de pretutindeni un viitor strălucit şi plin de evenimente de înaltă conştiinţă naţională. Fie ca spiritul datei de 24 ianuarie 1859 să călăuzească, mereu, poporul nostru.

Unirea Principatelor Române prin dubla alegere a domnitorului Alexandru Ioan Cuza a reprezentat un moment de glorie pentru Ţara Moldovei şi Ţara Românească, pentru naţiunea română, ceea ce a permis o dezvoltare vertiginoasă şi a plasat România modernă în rândul statelor europene.

Tineretul Liberal consideră că e timpul ca generaţia de astăzi să înalţe un monument în cinstea domnitorului Alexandru Ioan Cuza în centrul capitalei în semn de înaltă recunoştinţă pentru aportul adus la procesul de unificare a poporului român.

De asemenea, Tineretul Liberal anunţă distribuirea la 24 ianuarie 2013, ora 12.00 a 1000 de panglici tricolore la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt şi la Arcul de Triumf din mun. Chişinău.

Sursa: www.pl.md

Deputata Corina Fusu, în discuţii la Strasbourg cu Preşedintele Georgiei Mihail Saakashvili La mulţi ani, domnilor Ion Lupu şi Mihai Cârlig!