Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu a avut o întâlnire cu reprezentanţii Biroului Permanent al filialei municipale din sectorul Botanica

|versiune pentru tipar||
PL / 9 februarie 2013
Partidul Liberal

Preşedintele PL Mihai Ghimpu a avut o întâlnire, în seara zilei de ieri, cu membrii PL din sectorul Botanica al capitalei şi cu reprezentanţii Biroului Permanent al acestei organizaţii.

La discuţii au mai participat Prim-vicepreşedintele PL Dorin Chirtoacă, Preşedintele filialei municipale Botanica Mihai Moldovanu, Preşedintele Fracţiunii PL din Consiliul Municipal Chişinău Ion Gabura.

În debutul întâlnirii Mihai Moldovanu a prezentat echipa pe care o conduce, principalele activităţi desfăşurate şi proiecte realizate, dar şi programul de activitate pentru următoarea perioadă. “Avem o echipă de tineri la Organizaţia municipală Botanica, dar şi de oameni cu experienţă împreună cu care vrem să realizăm obiectivul nostru principal — schimbarea până la capăt”, a menţionat Preşedintele Filialei municipale Botanica Mihai Moldovanu.

Discuţiile din cadrul acestei întâlniri s-au referit la situaţia social-politică şi economică din Republica Moldova, relaţiile din AIE, gestionarea corectă şi eficientă a banilor publici, iniţiativele legislative ale deputaţilor PL, realizarea parcursului european şi a angajamentelor asumate faţă de partenerii de dezvoltare etc.

Mihai Ghimpu le-a vorbit membrilor PL despre realităţile din Republica Moldova, progresele înregistrate, dar şi reformele care urmează a fi desfăşurate pentru un viitor european al cetăţenilor noştri. “Nu putem aduce o schimbare dacă nu muncim noi toţi cot la cot. Vă îndemn să fiţi mai activi şi să ducem la bun sfârşit ceea ce ne-am propus, mai ales că în următoarea perioadă vom semna cele trei acorduri foarte importante pentru viitorul european al Republicii Moldova”, a fost îndemnul Preşedintelui PL.

Totodată, Mihai Ghimpu le-a mulţumit membrilor PL pentru eforturile pe care le depun zi de zi în lupta pentru cauză. “PL este principala forţă pentru a scoate Republica Moldova din sărăcie şi a o integra în marea familie europeană. PL este speranţa oamenilor în adevăr, dreptate şi cauză naţională”, a menţionat Mihai Ghimpu.

Dorin Chirtoacă s-a referit la realizările înregistrate în municipiul Chişinău şi modul cum chişinăuienii percep schimbările. Totodată, primarul general al capitalei a precizat că şirul reformelor va continua în capitală pentru ca aceasta să devină o capital cu adevărat europeană şi mizează şi în continuare pe sprijinul organizaţiilor municipale ale PL.

În cadrul întâlnirii au fost abordate şi aspecte ce ţin de organizarea şi buna funcţionare a filialei municipale Botanica.

Potrivit deciziei Biroului Permanent al PL, Preşedintele PL Mihai Ghimpu va avea întâlniri cu reprezentanţii Birourilor Permanente din toate sectoarele municipiului Chişinău.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Declaraţia Fracţiunii Partidului Liberal cu privire la vizita deputaţilor ruşi la Tiraspol Diaspora liberală din Franţa se extinde: A fost constituit Clubul Liberal Villeneuve Saint-Georges