Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu va discuta la Strasbourg cu Secretarul general al Consiliului Europei Thorbjorn Jagland despre criza din AIE

|versiune pentru tipar||
PL / 4 martie 2013
Partidul Liberal

Preşedintele PL Mihai Ghimpu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova efectuează astăzi o vizită de lucru la Consiliul Europei.

La Strasbourg Mihai Ghimpu va avea întrevederi cu Secretarul general al Consiliului Europei Thorbjørn Jagland şi cu alţi oficiali.

Principalele subiecte abordate în cadrul discuţiilor vor viza situaţia politică din Republica Moldova, criza din Alianţa pentru Integrarea Europeană, funcţionarea instituţiilor democratice, perspectivele de integrare europeană a Republicii Moldova.

De menţionat că săptămâna trecută Preşedintele PL Mihai Ghimpu a efectuat o vizită de lucru la Berlin în cadrul căreia a discutat evoluţiile pe plan politic din Republica Moldova cu înalţi oficiali din Germania.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu a avut o întâlnire cu reprezentanţii diasporei de la Strasbourg Mihai Ghimpu a avut la Strasbourg întrevederi cu Secretarul general al Consiliului Europei Thorbjorn Jagland şi cu Preşedintele Comisiei de la Veneţia Gianni Buquicchio