Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Seminar de instruire în liderism şi comunicare pentru membrele Organizaţiei Femeilor Liberale

|versiune pentru tipar||
PL / 6 martie 2013
Partidul Liberal

Organizaţia Femeilor Liberale a organizat la Chişinău un seminar de instruire în liderism, comunicare şi participare în alegeri. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu reprezentanţii Partidului Liberal Democrat din Marea Britanie şi cu sprijinul financiar al Fundaţiei Westminster pentru Democraţie.

Seminarul face parte dintr-un program de trei ani ce are drept scop instruirea şi promovarea unui număr mai mare de femei pe liste la alegerile parlamentare. La seminar au participat 20 de femei din raioanele Dubăsari, Anenii-Noi, Ialoveni, Criuleni, suburbiile municipiului Chişinău şi reprezentante ale tuturor sectoarelor din capitală.

În cadrul seminarului au fost discutate următoarele subiecte:

Preşedinta OFL, deputata Corina Fusu a subliniat importanţa instruirilor pentru consolidarea Organizaţiei Femeilor Liberale, dar şi pentru promovarea femeilor pe locurile eligibile la alegerile locale şi parlamentare, precum şi în poziţii decizionale.

La acest eveniment a fost prezent şi Ministrul Tineretului şi Sportului Octavian Ţâcu.

Organizaţia Femeilor Liberale
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Bundestagului Germaniei La mulţi ani, dragele noastre doamne şi domnişoare!