Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu a fost citat la Procuratura Generală

|versiune pentru tipar||
PL / 14 martie 2013
Partidul Liberal

Preşedintele PL, deputatul Mihai Ghimpu a fost citat la Procuratura Generală pentru audiere în calitate de martor în dosarul penal deschis în legătură cu interceptarea ilegală a propriilor convorbiri telefonice.

La 1 februarie 2013, deputatul Mihai Ghimpu a adresat o sesizare Procuraturii Generale, Serviciului de Informaţii şi Securitate, Comisiei Securitate naţională, apărare şi ordine publică a Parlamentului Republicii Moldova. Preşedintele PL solicita instituţiilor respective demararea unei anchete, pornind de la declaraţiile deputatului PLDM Valeriu Streleţ, care anunţase, în cadrul unei emisiuni televizate, că deţine interceptarea unei convorbiri telefonice dintre fostul director al Moldsilva, Ion Lupu şi deputatul Mihai Ghimpu prin care Preşedintele PL a fost informat pe 23 decembrie 2012 despre incidentul de la vânătoarea din Pădurea Domnească.

Audierile vor avea loc vineri, 15 martie 2013, începând cu ora 09.00, la Procuratura Generală, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 73.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA William H. Moser PL organizează programul de instruire “Guvernarea în coaliţie. Strategii de negociere şi comunicare” cu participarea experţilor britanici