Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

PL organizează programul de instruire “Guvernarea în coaliţie. Strategii de negociere şi comunicare” cu participarea experţilor britanici

|versiune pentru tipar||
PL / 15 martie 2013
Partidul Liberal

PL organizează, la sfârşitul acestei săptămâni, un program de instruire cu tematica “Guvernarea în coaliţie. Strategii de negociere şi comunicare”. Trainingul va avea loc la Chişinău în perioada 16–17 martie 2013, cu participarea experţilor din Marea Britanie.

La programul de instruire vor participa deputaţii PL, miniştrii şi viceminiştrii liberali, reprezentanţi ai municipalităţii şi ai cabinetelor deputaţilor, membri ai staff-ului PL. De asemenea, la training vor participa Preşedintele PL, deputatul Mihai Ghimpu şi Prim-vicepreşedintele PL, Primarul general al Capitalei Dorin Chirtoacă.

Alison Suttie, Coordonator şi Secretar al echipei liberal democraţilor pentru negocierea Coaliţiei 2010 din Marea Britanie va prezenta experienţa liberal democraţilor britanici la capitolul negocierilor în coaliţie. Nicola Davies, ex-Preşedinte regional pe comunicare, candidat la alegerile generale din Marea Britanie va prezenta o prelegere la subiectul comunicării cu alegătorii, proiectarea mesajului politic, comunicarea internă în partid şi menţinerea identităţii. Totodată, experţii britanici se vor referi la oportunităţile, provocările şi ameninţările la adresa Partidului Liberal în situaţia politică curentă.

Programul de instruire este organizat în parteneriat cu Fundaţia “Westminster Foundation for Democracy”.

Evenimentul va avea loc la Hotelul “Leogrand” din Chişinău, Sala Tulip, et. 2, începând cu ora 10.00.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu a fost citat la Procuratura Generală Experţii britanici au organizat pentru liberali programul de instruire “Guvernarea în coaliţie. Strategii de negociere şi comunicare”