Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal din sectorul Botanica, mun. Chişinău

|versiune pentru tipar||
PL / 5 aprilie 2013
Partidul Liberal

La data de 3 aprilie 2013, a avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal din sect. Botanica. La eveniment eveniment au fost prezenţi 208 delegaţi din organizaţiile primare şi teritoriale ale sectorului Botanica. La conferinţă a participat şi Corina FUSU, Preşedintele Organizaţiei de Femei, vicepreşedintele Partidului, Deputat în Parlament.

Şedinţa a început cu raportul Preşedintelui organizaţiei Dl. Mihai MOLDOVANU cu privire la activitatea şi provocările la care a făcut faţă pe parcursul mandatului ce s-a epuizat. Dl MOLDOVANU a făcut o trecere în revistă a succeselor înregistrate de către organizaţie.

Delegaţii au ales organele de conducere ale filialei Partidului Liberal din sectorul Botanica. Prin vot unanim, la funcţia de Preşedinte al Organizaţiei a fost reales Dl. Mihai MOLDOVANU, viceprim-ministru al Republicii Moldova. Au fost aleşi vicepreşedinţii — Cornel PÎNTEA, Adrian BOLDURESCU şi Vitalie ŞALARI — primar de Băcioi, consilierul municipal al Dl Vasile GrAMA. Alegerea secretariatului a fost transmisă în competenţa Biroului Permanent, format din 21 de membri şi 8 supleanţi.

De asemenea a fost constituit Consiliul Teritorial Botanica din 81 de membri, cu dreptul Biroului Permanent de a interveni, în caz de necesitate, cu unele actualizări ale componenţei.

La sfârşitul şedinţei a luat cuvîntul Preşedintele Organizaţiei de Femei, vicepreşedintele Partidului, Deputat în Parlament, D-na Corina FUSU, care a subliniat că va susţine noua conducere a filialei Partidului Liberal din Sectorul Botanica în realizarea obiectivelor propuse. Corina FUSU a făcut o analiză a situaţiei social-politice din societate, a crizei politice traversate şi a perspectivelor de viitor.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Şedinţa Consiliului Republican al Partidului Liberal Tineretul Liberal organizează un şir de acţiuni legate de evenimentele din 7 aprilie 2009