Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

7 aprilie 2009 comemorat la Paris

|versiune pentru tipar||
PL / 9 aprilie 2013
Partidul Liberal

În seara zilei de 7 aprilie 2013, câteva zeci de basarabeni au comemorat la Paris împlinirea a 4 ani de la evenimentele tragice de la Chişinău, din 7 aprilie 2009. Acţiunea de comemorare a început cu păstrarea unui minut de reculegere pentru a cinsti memoria victimelor acelor evenimente triste şi pentru a marca suferinţele tinerilor care au fost maltrataţi în comisariatele de poliţie.

Tinerii prezenţi la manifestaţie au relatat, rând pe rând, cum au trait acele zile. Aceştia şi-au exprimat dezamăgirea pentru că nici unul din responsabilii politici ai momentului nu au fost traşi la răspundere şi pedepsiţi pentru acele acţiuni barbare împotriva protestatarilor paşnici.

La finalul actiunii de comemorare, deputatul Partidului Liberal, D-na Ana GUŢU, s-a alăturat manifestanţilor şi a făcut o scurtă prezentare a situaţiei politice actuale din Republica Moldova.

Acţiunea de comemorare 7 aprilie 2013 la Paris a fost organizată de catre Asociaţia “Jeunes Moldaves” şi Clubul Liberal Franţa, în parteneriat cu Asociaţia Connexions Moldavie şi cu Union Interculturelle.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Preşedintele OFL Chişinău a participat la Conferinţa Internaţională privind migraţia care a avut loc la Moscova, Federaţia Rusă Conferinţă de presă: Declaraţia Partidului Liberal cu privire la organizarea bacalaureatului din anul curent