Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Declaraţia adoptată de Biroul Permanent al Organizaţiei Teritoriale Hânceşti a PL

|versiune pentru tipar||
PL / 2 mai 2013
Partidul Liberal

La 24 aprilie 2013 a avut loc în format extins şedinţa Biroului Permanent al Organizatiei Teritoriale Hânceşti a Partidului Liberal. În cadrul şedinţei a fost discutată situaţia creată în Partid, rezultată în urma acţiunilor de trădare ale aşa-numitului “grup reformator”.

“Considerăm că prin acţiunile aşa-zişilor reformatori a fost indusă în eroare atât opinia publică, cât şi liderii filialelor teritoriale ale Partidului Liberal. Biroul Permanent al OT Hânceşti a PL respinge categoric tentativa de scindare a Partidului şi declară că acţiunile pretinşilor «reformatori», nu au afectat unitatea structurilor locale, neexistând intenţii sau tentative de «colaborare» cu acest grup.

Organizaţia Teritorială Hânceşti sprijină întru totul poziţia dlui Mihai Ghimpu în calitate de Preşedinte al Partidului Liberal şi rămâne deschisă pentru toţi cetăţenii care doresc să contribuie la promovarea valorilor naţionale şi liberale şi edificarea unui veritabil Stat de Drept.”

Biroul Permanent al Organizaţiei Teritoriale Hâncesti a Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

“N-a fost împlinit planul, Moş Eremia e de vină!” Briefing de presă susţinut de Mihai Ghimpu cu privire la situaţia politică din Republica Moldova