Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Trădătorii îşi continuă pelerinajul prin Republică

|versiune pentru tipar||
PL / 25 mai 2013
Partidul Liberal

Pe parcursul săptămânii care se încheie, aşa-numitul grup “reformator” a avut întâlniri cu unii membri ai organizaţiilor teritoriale ale Partidului Liberal din Rezina şi Şoldăneşti pentru ai atrage de partea lor, dar ca şi-n celelalte cazuri au obţinut doar borta de la covrig.

Cu toate că aceşti “reformatori”, “încă deputaţi” aleşi, nu au avut nici o vizită de lucru în aceste raioane timp de doi ani, acum în modul cel mai obraznic umblă şi ameninţă cu demiteri in cazul celor ce deţin funcţii deconcentrate şi cu stoparea proiectelor ce ţin de fondul ecologic, în cazul primarilor.

Amintim că grupul trădătorilor au mai avut vizite nereuşite şi în raioanele Dubăsari, Ungheni, Călăraşi, Criuleni, Cantemir, Glodeni. Membrii partidului în fiecare caz dau dovadă de cumpătare şi de încredere în partid şi în conducerea acestuia în frunte cu Preşedintele Mihai Ghimpu.

Pe această cale, Domnul Ghimpu le mulţumeşte tuturor membrilor care condamnă grupul verzişorilor şi nu se alătură acţiunilor lor şi îi asigură că Partidul Liberal va continua lupta pentru adevăr şi dreptate, pentru cursul european şi nu pentru spaţiul euroasiatic în care vor să ne menţină trădătorii (grupul verzişorilor) împreună cu “şeful” lor V. Filat.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Comemorarea lui Simion Ghimpu la 74 de ani de la naştere Consiliul Teritorial PL Călăraşi s-a întrunit în şedinţă