Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Femeile liberale au participat la un seminar de instruire politică

|versiune pentru tipar||
PL / 28 mai 2013
Partidul Liberal

Organizaţia Femeilor Liberale, în colaborare cu OFL Iaşi, susţinuţi de Fundaţia Friedrich Naumann (FNF) a organizat în zilele de 25 şi 26 mai, în oraşul Chişinău, un seminar de pregătire politică. Tema seminarului a fost “Dezvoltarea abilităţilor de leadership pentru femeile tinere din Partidul Liberal”.

Seminarului a fost deschis de către, Preşedinta OFL, Corina Fusu, care a reiterat importanţa abilitării femeilor, precum şi promovarea acestora în poziţii decizionale.

Reprezentantul FNF, D. Kaddik a subliniat ca este mândru că vine dintr-o ţară unde Cancelar este o femeie (Angela Merkel, Federaţia Germania) şi că crede în potenţialul tinerelor fete. De asemenea, consideră că colaborarea cu OFL pe parcursului celui de al doilea an este una justificată, care este una de impact şi va avea rezultate frumoase.

Cu un cuvânt de salut a venit şi vicepreşedintele PL, primarul general Dorin Chirtoacă care a accentuat importanţa asumării responsabilităţii, atunci când o fată sau un băiat decid să se consacre carierei profesionale sau vieţii de familie.

La seminar în calitate de invitaţi au fost D-na Maria Melenciuc, preşedinte OFL Iasi şi Magdalena Lupu, secretar regional OFNL pe Zona Nord Est Romania.

Printre subiectele de la eveniment menţionăm: Comunicareinternă in partid, crearea imaginii personale, managementul timpului, managementul conflictului,comunicarea eficientă, abilităţile necesare pentru un leadership de succes.

La seminar au participat reprezentantele OFL din mai multe raioane şi suburbiile municipiului Chişinău.

Evenimentul s-a încheiat cu semnarea Memorandului de Cooperare între Partidul Liberal şi FNF, de către Vice preşedinta PL, Corina Fusu şi Directorul FNF, Daniel Kaddik, document care statuează şi sprijinul pentru consolidarea şi dezvoltarea atât a PL, dar şi OFL prin diferite seminare de instruire, Şcoli de vară şi Conferinţe Internaţionale.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Valeriu Munteanu — Antecedentele Preşedintelui Timofti Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu membrii Clubului Liberal Paris