Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Corina FUSU — unica femeie-preşedinte a Comisiei cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media

|versiune pentru tipar||
PL / 12 iunie 2013
Partidul Liberal

La data de 11 iunie 2013, a fost lansată Galeria fotografiilor tuturor foştilor preşedinţi ai Comisiei cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media pe parcursul a 22 de ani. Astfel, până în prezent comisia a fost condusă de: Petru Soltan, Ion Vatamanu, Valeriu Senic, Gheorghe Duca, Victor Stepaniuc, Victor Zlacevschi, Vladimir Dragomir şi Corina Fusu.

La acest eveniment C. Fusu a menţionat: “În perioada cât am fost preşedintă de Comisie au fost votate două legi extrem de importante: Legea cu privire la libertatea de exprimare şi Legea privind deetatizarea publicaţiilor, de asemenea a fost amendat Codul Penal care sancţionează Cenzura, intimidarea şi împiedicarea activităţii jurnaliştilor. Mă mândresc cu faptul că la propunerea mea au fost instituite ziua de 2 martie- Ziua începerii Războiului de pe Nistru şi 7 aprilie — Ziua Libertăţii. În domeniul culturii am promovat Legea cu privire la protejarea patrimoniului arheologic şi imaterial precum şi Legea cu privire la Drapelul de Stat. Regret că nu am reuşit să conving foştii colegi de Alianţă să adoptăm un nou Cod al Audiovizualului”.

Amintim, Corina Fusu, vicepreşedinte PL, preşedintele OFL, este implicată în mai multe proiecte internaţionale prin care încurajează implicarea femeilor în politică şi în domeniul administrativ.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu a fost citat la Procuratura Generală Proiect pentru mărirea valorii neimpozabile a bunurilor importate de persoane fizice de la 200 la 500 euro