Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Felicitări, D-le Roman Gherasimov şi D-le Mihai Paşcovschi!

|versiune pentru tipar||
PL / 13 iunie 2013
Partidul Liberal

Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, aduce din numele întregii echipe liberale cele mai cordiale felicitări şi urări de sănătate, succese şi bunăstare pentru Roman Gherasimov, preşedintele filialei PL Floreşti şi Mihai Paşcovschi, Secretar General TL.

Să fiţi încununaţi de realizări măreţe pe plan profesional şi să aveţi multă armonie în familie. Membrii Partidului Liberal Vă sunt recunoscători şi Vă apreciază eforturile întru promovarea valorilor liberale şi Vă mulţumesc pentru faptul că luptaţi alături de echipă pentru schimbarea până la capăt.

Să aveţi parte de multe bucurii de la cei dragi, căldură şi dragoste în familie şi energie pentru a Vă continua desfăşurarea activităţilor în cadrul PL.

Vă dorim mulţi ani de viaţă activă, fericire şi realizarea tuturor aspiraţiilor. Păstraţi-Vă dorinţa arzătoare de a trăi frumos şi demn, de a crea lucruri deosebite şi de a lupta pentru adevăr.

La mulţi ani!

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Proiect pentru mărirea valorii neimpozabile a bunurilor importate de persoane fizice de la 200 la 500 euro Primarii şi Consilierii PL participă la un seminar de instruire