Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Organizaţia Teritorială PL Râşcani s-a convocat în Conferinţă Extraordinară

|versiune pentru tipar||
PL / 4 iulie 2013
Partidul Liberal

Ieri, 3 iulie 2013, Organizaţia Teritorială PL a sect. Râşcani a convocat Conferinţa Extraordinară a filialei la care a participat şi Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreşedinte PL, Primar General al mun. Chişinău.

Conferinţa Extraordinară a fost deliberativă.

Pe ordinea de zi a şedinţei au figurat: alegerea noului preşedinte de filială şi alegerea Consiliului Teritorial care, ulterior, se va convoca în şedinţă pentru a alege vicepreşedinţii Organizaţiei, secretarul coordonator şi Biroul Permanent. Ordinea de zi a fost votată în unanimitate de către delegaţii Conferinţei.

Prim-vicepreşedintele PL, Dorin Chirtoacă, Primar General al mun. Chişinău a prezentat delegaţilor Conferinţei situaţia actuală din cadrul Partidului şi a menţionat că “Partidul Liberal va continua să lupte pentru schimbarea până la capăt, acum suntem mai uniţi, mai puternici şi mai consolidaţi”. Totodată, Prim-vicepreşedintele PL a accentuat importanţa consolidării organizaţiilor teritoriale întru sporirea eficienţei colaborării şi realizării reformelor şi i-a mulţumit, în numele liberalilor, d-lui Mihail Cârlig pentru muncă, devotament şi corectitutine în activitatea dumnealui în calitate de preşedinte de filială.

În final, delegaţii Conferinţei Extraordinare au votat în calitate de preşedinte al Organizaţiei pe dl. Iurie Dârda. De asemenea, Conferinţa a ales şi votat membrii Consiliului Teritorial şi urmează ca acest Consiliu să convoace şedinţa în care vor fi aleşi vicepreşedinţii de filială, secretarul coordonator şi membrii Biroului Permanent.

Noul Preşedinte de filială le-a mulţumit colegilor pentru încrederea acordată şi a accentuat că: “este important să continuăm să colaborăm la fel de eficient şi să nu dezamăgim oamenii care ne-au acordat încrederea prin voturile lor. Vă mulţumesc, stimaţi colegi, pentru susţinere şi voi depune tot efortul pentru ca Organizaţia să fie unită, să colaboreze şi să aibă rezultate, iar pentru aceasta, mizez în continuare pe ajutorul, implicaţia şi susţinerea dvs”.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Ce e cu briliantele lui Mihai Ghimpu pentru Ana Guţu? Valeriu Munteanu: Dijma verzilor pentru sapă