Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Filiala Teritorială PL Bălţi — cu o nouă conducere

|versiune pentru tipar||
PL / 25 iulie 2013
Partidul Liberal

Ieri, 24 iulie 2013, Filiala Teritorială PL Bălţi s-a convocat în Conferinţă Extraordinară. La Conferinţă a participat şi Mihai Moldovanu, Vicepreşedinte al Partidului Liberal.

Şedinţa a fost deliberativă şi a avut pe ordinea de zi următoarele 2 subiecte importante:

Mihai Moldovanu a făcut o analiză a situaţiei politice din republică, a situaţiei din cadrul Partidului Liberal, dar şi a ultimelor evenimente de pe arena politică naţională. Vicepreşedintele PL a menţionat că criza politică din republică, declanşată de V. Filat prin denunţarea Acordului la 13 februarie 2013, a afectat cursul european al Republicii Moldova. Mihai Moldovanu a mai accentuat că acţiunile liderului 2 din PLDM, I. Hadârcă, au avut din start scopul de a distruge partidul, dar efectul, aşa cum era şi de aşteptat, a fost invers — partidul şi membrii au devenit mai uniţi, mai consolidaţi şi mai motivaţi să continue lupta pentru cauză şi pentru valorile europene.

“Încă o dată s-a demonstrat că membrii Partidului Liberal din toate filiale sunt de neclintit în valorile liberale, demnitate, onestitate, gândurile şi munca nobilă care îi caracterizează. Ideea de formare a unui nou partid este a lui Vlad Filat, cel care de la început a fost subjugat de gândul de a distruge Partidul Liberal, dar aceasta nu-i va reuşi niciodată, fiind deja mai mult ca vizibil. Cred că Vlad Filat încă nu şi-a dat seama, de fapt, că a creat un partid pe linia propriului partid, fiindcă electoratul PLDM va fi ciopîrţit de către partidul tentacol al PLDM, condus de liderul doi, Hadârcă.”, a mai spus Vicepreşedintele PL.

La şedinţă a participat şi Preşedintele Interimar al Filialei, Iurie Cuculescu, care a adus mulţumiri colegilor de partid pentru că nu s-au lăsat manipulaţi de minciunile trădătorilor şi a menţionat că noul partid, format de trădători, nu are nici o şansă, întrucât acţiunile lor mârşave le cunoaşte toată lumea şi acolo unde apar autoproclamaţii, oamenii îi resping şi le condamnă “lovitura” dată pe la spate.

În urma discuţiilor, Conferinţa Extraordinară a Filialei Teritoriale PL Bălţi a hotărât:

Totodată, Conferinţa a ales Consiliul Teritorial al filialei, Biroul Permanent şi Comisia de Etică şi Disciplină şi cea de Cenzori.

Noul Preşedinte al filialei, D-nul Alexandru Volcov, şi-a exprimat recunoştinţa pentru încrederea pe care i-au acordat-o colegii şi i-a asigurat că vor continua să colaboreze şi să muncească în echipă pentru a ajunge la rezultatele dorite. “Vă mulţumesc, dragi colegi, că mi-aţi acordat votul Dvs de încredere şi vă reamintesc că puteam realiza schimbarea până la capăt doar în echipă”, a conchis Alexandru Volcov.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Dorin Chirtoacă a susţinut un discurs la reuniunea ministerială a Parteneriatului Estic de la Bruxelles Tineretul Liberal din RM în colaborare cu VVD (Partidul Popular pentru Libertate şi Democraţie din Olanda)