Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Moldovanu: Despre coaliţia odioasă PD-PLDM

|versiune pentru tipar||
PL / 4 octombrie 2013
Partidul Liberal

În ultimele zile, atît PD cît şi PLDM încearcă să coalizeze în raioanele din ţară, recent,în raioanele Edineţ, Orhei, Ialoveni demonstrînd un show politic, fără a ţine cont de interesele reale ale cetăţenilor.

Scopurile şi planurile le împart la doi cu siguranţă, dînd dovadă de indiferenţă faţă de situaţia dificilă din localităţi şi “Moldova fără oameni”.

Indiferent de noile coaliţii pe care le crează pentru a conduce raioanele după bunul plac, oricum lumea nu uită şi nu iartă fărădelegile pe care le-au comis şi le comit (BEM, Aeroportul) după ce au exclus Partidul Liberal de la guvernare. Ei dintotdeauna au considerat PL-ul un obstacol în împlinirea propriilor dorinţe.

De fapt, PD-ul şi PLDM-ul se folosesc reciproc unii pe alţii pentru a-şi spăla petele de pe imaginele negative pe care şi le-au creat în rezultatul acţiunilor pe care le-au făcut guvernînd, dealtfel, coalizînd după interese fiecare pe rînd cu comuniştii.

Este regretabil, că Coaliţia PD-PLDM promovează oameni total incompetenţi la funcţii de conducere, lovind cu piciorul şi cu batjocură în oamenii, care au deja s-au remarcat la nivel de raion şi au muncit pentru comunitatea lor.

În rezultatul mişcărilor lor necugetate şi lipsite de principii umane, oamenii ramîn fără serviciu, fară sursă de venit şi fără mijloace de întreţinere a famiilor. Cine are grija în continuare de aceste familii?

Reflectînd asupra subiectului îmi apare întrebarea “Dar la ce guvernare se află gaşca trădătorilor lui Hadîrcă” sau de ce ei nu coalizează cu PD şi PLDM pentru a conduce raioanele sau poate “gradul de uzură” a avansat în cazul lor???

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Veaceslav Untilă: Fără schimbări A început competiţia liberală pentru “Cupa Preşedintelui”