Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

A început competiţia liberală pentru “Cupa Preşedintelui”

|versiune pentru tipar||
PL / 5 octombrie 2013
Partidul Liberal

Astăzi, 5 octombrie 2013, a avut loc deschiderea oficială a Turneului Liberal de minifotbal şi volei feminin “Cupa Preşedintelui”, care a fost organizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la fondarea Partidului Liberal. La competiţia liberală de minifotbal şi volei feminin au participat echipe formate din membri ai Filialelor Teritoriale PL din întreaga republică.

Deschiderea Turneului republican a fost anunţată de către Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, care a menţionat: “Vreau de la bun început să îi mulţumesc d-lui Oleg Ogor, Preşedintele Filialei Teritoriale PL Criuleni, pentru că a avut această iniţiativă şi idee. Acesta este un început frumos care va da startul şi altor genuri de competiţii. Vă doresc succes în această competiţie liberală! Acestea fiind spuse, declar Turneul Liberal de minifotbal şi volei feminin «Cupa Preşedindelui» deschis!”

Turneul se desfăşoară pe stadionul sportiv al Bazei de Odihnă de la Slobozia-Duşcă, Criuleni, astăzi şi mâine (5–6 octombrie 2013).

Mâine, 6 octombrie 2013, ora 10–00, pe acelaşi stadion, vor fi disputate meciurile dintre echipele care s-au calificat în semifinală: Teleneşti vs Sect. Râşcani şi Hânceşti vs Criuleni şi, ulterior, finala.

Amintim, la data de 5 septembrie 2013, Partidul Liberal a împlinit 20 de ani de la fondare, iar la data de 20 octombrie 2013, va avea loc evenimentul oficial dedicat aniversării.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Moldovanu: Despre coaliţia odioasă PD-PLDM La mulţi ani, Dragi Profesori!