Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Juristului

|versiune pentru tipar||
PL / 19 octombrie 2013
Partidul Liberal

Cu ocazia Zilei Juristului, Deputatul Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, transmite următorul mesaj de felicitare:

Stimaţi Jurişti,
Dragi colegi!

Astăzi este ziua profesională a celor care se află mereu la straja legalităţii şi a ocrotirii dreptului. Cu prilejul Zilei Juristului, permiteţi-mi să Vă aduc sincere felicitări şi îmi exprim recunoştinţa şi aprecierea profundă colegilor care îşi exercită atribuţiile cu devotament şi abnegaţie, asigurând supremaţia legii şi respectarea acesteia în orice situaţie.

Este bine cunoscut că un stat de drept şi democratic nu poate exista dacă juriştii se lasă manipulaţi de politicieni. Oamenii pot suporta diferite greutăţi, dar nimeni nu suportă nedreptatea, fărădelegile sau alte încălcări ale valorilor umane. În aceste condiţii, domeniul judiciar are un rol extrem de important în societate.

În acest sens, Vă urez, în numele Partidului Liberal şi al meu personal, performanţe şi realizări noi, fericire, prosperitate şi succese remarcabile în activitatea dificilă şi importantă pe care o desfăşuraţi întru promovarea Dreptăţii.

Meseria de jurist este una nobilă, de înalt prestigiu social, dar în acelaşi timp este una care presupune o înaltă doză de responsabilitate, iată de ce trebuie să dăm dovadă în activitatea noastră de verticalitate, demnitate şi corectitudine.

Mult success!

Cu deosebit respect,

Mihai Ghimpu, Deputat, Preşedintele Partidului Liberal

Sursa: www.pl.md

Valeriu Munteanu: Luare de cuvânt la proiectul de lege care interzice transmiterea on-line a şedinţelor Guvernului PL 20 de ani — Traiască Libertatea, traiască Unitatea, trăiască şi-nflorească Partidul Liberal!