Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Departamentul Sănătăţii al Partidului Liberal s-a convocat în şedinţă

|versiune pentru tipar||
PL / 5 noiembrie 2013
Partidul Liberal

Mihai Moldovanu, Vicepreşedinte PL, Şef pe Departamentul Sănătăţii al Partidului Liberal, a convocat în şedinţă membrii Departamentului pentru a dezbate şi a stabili priorităţile şi acţiunile Departamentului pentru anul 2014.

Printre subiectele abordate în cadrul şedinţei s-au mai înscris: proiectul strategiei de reformare şi dezvoltare a sistemului municipal de sănătate, proiectul de lege privind crearea Colegiului Medicilor din Republica Moldova, dar şi actualele reforme promovate de către Ministerul sănătăţii.

Priorităţile pentru anul 2014 vor viza asistenţa medicală primară, sănătatea mamei şi copilului, medicina de familie, accesul la servicii medicale de calitate, condiţii de lucru pentru personalul medical şi altele.

La şedinţă a fost prezent şi Gheorghe Brega, Deputat în Parlament, care a relatat despre agenda legislativului în domeniul sănătăţii.

Departamentul de specialitate întruneşte personal medical de înaltă calificare, doctori cu experienţă şi angajaţi profesionişti ai sistemului medical.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Mesaj de felicitare D-lui Ştefan Vlas, Preşedintele Filialei Teritoriale PL Hânceşti Proiect de lege pentru modificarea şi completarea Codului contravenţional al Republicii Moldova nr. 218-XVI din 24 octombrie 2008