Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La Tătărăuca Veche a fost dat în exploatoare un mini-teren de fotbal cu acoperire artificială

|versiune pentru tipar||
PL / 13 noiembrie 2013
Partidul Liberal

La data de 8 noiembrie 2013, la Tătărăuca-Veche, Soroca, a fost dat în exploatare mini-terenul de fotbal cu acoperire artificială, pe teritoriul Gimnaziului din localitate. Proiectul de construcţie a terenului aparţine Primăriei din Tătărăuca Veche, iar la finanţarea acestuia au contribuit Federaţia Moldovenească de Fotbal(FMF), Primăria com. Tătărăuca Veche, Consiliul Raional Soroca şi voluntari din localitate.

La ceremonia oficială au participat Liviu Raischi, Primarul PL al com. Tătărăuca Veche, Ion Apostol, Secretar General al PL, Aliona Ciobanu, Directorul Gimnaziului “Eva Gudumac”, Andrei Jitniuc, Secretarul Asociaţiei Raionale de Fotbal, Mircea Cojocari, Şeful Departamentului Protocol Administrativ al FMF, Marina Tauber, Preşedintele Federaţiei de Tenis din R. Moldova şi alţi oaspeţi, oficiali, profesori, părinţi şi elevi ai gimnaziului.

În cadrul deschiderii oficiale, Ion Apostol, Secretar General al PL, a precizat: “Vă doresc tuturor să aveţi «o minte sănătoasă, într-un corp sănătos»! Dacă vom face sport, vom fi sănătoşi şi, astfel, vom fi mai eficienţi şi mai productivi. Acum Tătărăuca Veche se poate mândri cu o altă mare realizare, după ce Primarul a câştigat proiectul de iluminare stradală, astăzi comuna are şi un mini-teren de fotbal. D-le Primar, sunteţi un exemplu pentru ceilalţi primari! Vă felicit cu această realizare şi vă doresc mult success în continuare!”

Primarul PL al comunei Tătărăuca Veche, Liviu Raischi, a menţionat la inaugurare: “Aceasta nu este nici prima şi nici ultima investiţie pe care o facem pentru tineri! Avem şi alte proiecte la care lucrăm si sperăm să avem susţinere. Le dorim tinerilor succes şi mizăm pe ei, pentru că ei sunt viitorul”.

Sărbătoarea a culminat cu un program cultural-sportiv, dar şi cu un turneu de minifotbal “Cupa Primarului 2013”, la care au participat 5 echipe cu jucători atât din comuna Tătărăuca Veche, cât şi din satul vecin, Visoca.

Totodată, tinerii din localitate au primit un set de mingi de fotbal din partea FMF şi seturi pentru tenis de câmp, iar antrenorul pentru tenis de câmp din localitate va fi instruit gratuit de către Federaţia de Tenis din Republica Moldova.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Deputaţii PL au înregistrat astăzi un Proiect de Lege 13 ani fără Gheorghe Ghimpu