Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La Lucaşeuca a fost deschis un mini-teren de fotbal cu acoperire artifcială

|versiune pentru tipar||
PL / 21 noiembrie 2013
Partidul Liberal

La 27 octombrie 2013, duminică, în s. Lucaşeuca, com. Seliste, r-ul Orhei, a avut loc deschiderea mini-terenului de fotbal. La eveniment au particitat reprezentanţi ai administraţiei publice, primarul com. Selişte, Vasile Scripnic, doi viceprimari de Orhei, Roman Boţan şi Ala Savin, membri ai Partidului Liberal, consilieri raionali, preşedintele şi un vicepreşedinte al raionului, reprezentanţi ai Federaţiei Naţionale de Fotbal şi locuitorii satului Lucaşeuca.

Mini-terenul de fotbal este amenajat în incinta gimnaziului din s. Lucaşeuca, este îngradit şi este acoperit cu gazon artificial.

În cadrul ceremoniei de deschidere, s-a menţionat importanţa sportului pentru dezvoltarea tinerilor şi a dezvoltării unei societăţi sănătoase şi educate. Mulţumiri i-au fost aduse, în special, primarului com. Seliste, Vasile Scripnic, care a depus straduinţă şi mult efort pentru realizarea acestui proiect, cu suportul dlui Sergiu Miron, preşedintele fracţiunii PL a consilierilor liberali din Consiliul rational Orhei.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Valeriu Munteanu: Verde e manipularea La Chiperceni, Orhei, a fost inaugurat un Monument în memoria victimelor regimului comunist