Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Conferinţa Organizaţiei Tineretului Liberal din Bălţi

|versiune pentru tipar||
PL / 26 noiembrie 2013
Partidul Liberal

La data de 24 noiembrie 2013, a avut loc Conferinţa Tineretului Liberal din municipiul Bălţi, care avut ca scop alegerea organelor de conducere a Organizaţiei Teritoriale a Tineretului Liberal şi discutarea programului de activitate a acesteia în viitor.

La Conferinţă, pe lângă delegaţi, au participat şi Iurie Cuculescu, responsabil de Organizaţia Teritorială PL Bălţi, şi Alina Bolocan, membru activ al organizaţiei de tineret din mun. Chişinău.

Conferinţa a fost deliberativă şi a avut următoarea ordine de zi:

În cadrul şedinţei s-a discutat despre situaţia politică din republică şi în partid, fiind relatate atât perspectivele tineretului de a-şi unifica forţele în cadrul Partidului Liberal, cât şi necesitatea acestuia de a se implica în viaţa politică a statului, deoarece ei sunt viitorul republicii.

Iurie Cuculescu, responsabil de Organizaţia Teritorială PL Bălţi, a mulţumit tinerilor pentru implicare activă şi i-a încurajat să-şi unifice forţele pentru a pune în practică ideile invatoare pe care le au.

Alături de tinerii liberali au fost şi membrii Biroului Permanent Teritorial din mun. Bălţi, care au mulţumit tinerilor pentru prezenţă la Conferinţă şi a asigurat sprijinul în continuare în activitatea lor.

În urma deliberărilor, Conferinţa TL Bălţi a decis:

Totodată, Conferinţa PL Bălţi a adoptat planul de activitate pentru următorii 2 ani.

Preşedintele nou ales, Angela Bejan, a asigurat colegii că vor avea o colaborare eficientă şi productivă, mulţumindu-le pentru încrederea pe care i-au acordat-o.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Republica Moldova nu are altă cale decât Integrarea Europeană Tineretul Liberal sect. Râşcani şi-a ales Preşedintele