Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liberalii din Orhei au marcat sărbătoarea de 1 decembrie

|versiune pentru tipar||
PL / 2 decembrie 2013
Partidul Liberal

La data de 1 decembrie 2013, la Orhei, cu ocazia împlinirii celor 95 de ani de la Marea Unire, Filiala Teritorială PL Orhei a organizat o manifestarea culturală.

Evenimentul a început cu o slujbă de Te-Deum în faţa Crucii Maramureşene din apropierea Bisericii Româneşti “Sfântul Vasile de la Poiana Mărului”.

Ulterior, participanţii au depus flori în memoria celor ce care s-au jertvit pentru cauza Unirii Basarabiei cu România, iar mai apoi, toţi cei prezenţi au mers spre centrul oraşului, la monumentul lui Vasile Lupu, care este situat în faţa Consiliului Raional, unde s-a şi desfăşurat manifestarea culturală.

La eveniment au fost prezenţi consilieri raionali, orăşeneşti şi locali ai PL, viceprimarul de Orhei, Roman Boţan, membru al PL, primari PL din r. Orhei, studenţi şi liceeni liberali, membri şi simpatizanţi ai Partidului Liberal şi locuitori din diferite colţuri ale Orheiului.

Cu un mesaj de felicitare pentru toţi Românii de Pretudindeni a venit Roman Boţan, viceprimarul de Orhei, accentuând importanţa acestei zile.

În cadrul evenimentului a fost onorat imnul “Deşteaptă-te române” şi s-a desfăşurat un program artistic, cu participarea grupurilor vocale şi de dans din oraşul Orhei, dar şi a unor invitaţi speciali.

La sfârşit, participanţii au încins o mare Horă a Unirii.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Suntem români, deci trăim, simţim, iubim şi gândim româneşte! La mulţi ani, dragi români! Membrele OFL din Bălţi, Cimişlia şi Ştefan-Vodă au participat la Şcoala de Liderism pentru Femei