Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu în vizită la copii!

|versiune pentru tipar||
PL / 27 ianuarie 2014
Partidul Liberal

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a vizitat în seara datei de 26 ianuarie a.c. 2 familii numeroase din Ialoveni. Sandrina Sanduţa a câştigat anul acesta locul I la un concurs de pictură care s-a desfăşurat în India, cu subiectul “Culorile toamnei” şi mai are încă 3 surori, Adriana(14 ani), iar ea, Mădălina şi Ilona sunt triplete. Deputatul Mihai Ghimpu a mers s-o felicite şi, totodată, a cunoscut întreaga familie.

Tot ieri, Mihai Ghimpu a vizitat şi familia Cernat, care au 4 baieţi: Ion(10 ani), Lucian(7 ani) şi doi gemeni proaspăt născuţi — Petru şi Dumitru. Cu această ocazie, naşterea gemenilor Petru şi Dumitru, Preşedintele Liberalilor a felicitat întreaga familie, dorindu-le multă sănătate, răbdare, înţelegere şi bunăstare, aducându-le celor 2 familii cadouri, dulciuri pentru copii şi un suport financiar pentru a încuraja copiii să-şi valorifice talentul şi să promoveze în continuare imaginea republicii la diferite concursuri.

Mihai Ghimpu le-a mulţumit părinţilor pentru educaţia pe care o oferă copiilor, dragostea lor necondiţionată şi grija pe care le-o poartă şi a exprimat aprecierea că, în pofida greutăţilor, aceste familii sunt exemplu, cu atât mai mult că a fi părinte a 4 copii este o responsabilitate enormă şi a subliniat: “Continuaţi să-i iubiţi, continuaţi să le purtaţi de grijă şi investiţi în talentele lor, ei merita o viaţă mai bună, pentru că ei sunt cei care vor duce drapelul românismului mai departe, ei sunt cei care vor construi viitorul naţiunii mai bun, mai sanatos, mai prosper şi mai temeinic!”

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Organizaţia Primară PL din or. Durleşti s-a convocat în Adunare Generală Valeriu Munteanu: Fericitorii poporului