Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Organizaţia Primară PL din Vatra a convocat Adunarea Generală

|versiune pentru tipar||
PL / 10 februarie 2014
Partidul Liberal

Astăzi, 10 februarie 2014, a avut loc Adunarea Generală a Organizaţiei Primare PL Vatra. La şedinţă au participat, în calitate de invitaţi, Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu şi Veronica Herţa, Vicepreşedinte PL, Preşedinta Organizaţiei Teritoriale PL Buiucani.

În cadrul Adunării au fost discutate o serie de probleme cu care se confruntă localnicii din Vatra, eventuale metode de soluţionare a acestora şi au fost adresate mai multe întrebări Preşedintelui Partidului.

Mihai Ghimpu a accentuat importanţa anului 2014 pentru R. Moldova şi pentru continuarea cursului european al acesteia, subliniind rolul principal care îi revine Partidului Liberal în menţinerea vectorului european şi aducerea schimbării până la capăt, pentru o republică europeană, pentru o guvernare corectă şi fără corupţie.

Participanţii la şedinţă au ales conducerea Organizaţiei, astfel, în calitate de Preşedinte al Organizaţiei Primare PL Vatra a fost ales Vadim Vacarciuc; în calitate de vicepreşedinţi: Vasile Josan, Constantin Istrati şi Nicolae Bugoian. Maria Feraru, Preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale din Vatra şi Iuliana Ţâju, Preşedinta Tineretului Liberal, conform statutului PL, sunt incluse din oficiu în lista de vicepreşedinţi ai Organizaţiei. În funcţia de secretar coordonator a fost aleasă Anastasia Dumbravă, totodată, Adunarea a ales membrii Biroului Permanent şi a delegat participanţii la Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL Buiucani.

Preşedintele PL a mulţumit membrilor Organizaţiei pentru verticalitate şi consecvenţă, dorindu-le celor aleşi în funcţii mult succes în activitatea pe care o desfăşoara.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL Botanica Valeriu Munteanu: Busola defectă a (i)moralităţii sau maşinile de lux din barba neagră a guvernării