Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

PL a adus o rază de speranţă copiilor bolnavi de cancer

|versiune pentru tipar||
PL / 14 februarie 2014
Partidul Liberal

La data de 15 februarie se marchează Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer, cu această ocazie, Partidul Liberal a făcut astăzi, 14 februarie 2014, o donaţie Centrului educational pentru copii bolnavi de cancer — 4 otoscoape doctorilor din secţia onco hematologie pediatrică pentru ale facilita activitatea, iar copiilor le-a adus dulciuri şi cărţi.

Mihai Moldovanu, Vicepreşedinte PL, Şeful Direcţiei Sănătăţii la Primaria Municipiului Chisinau a mulţumit medicilor din sectia onco hematologie pediatrică şi profesorilor de la Centrul Educaţional pentru copii bolnavi de cancer pentru dragostea cu care muncesc zilnic. “Vă exprimăm mulţumirea şi aprecierea noastră pentru munca pe care o depuneţi zilnic. Sunteţi o verigă importnată şi, din păcate, mulţi uită să vă mulţumească. Faceţi un lucru demn de toată admiraţia — salvaţi vieţile copiilor!” — a subliniat Mihai Moldovanu.

Tot cu acest prilej, Partidul Liberal va organiza mâine, de Ziua Internaţională a copilului bolnav de cancer, un flashmob în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la ora 12:00, unde sunt invitaţi să participe cei care nu sunt indiferenţi faţă de copiii care suferă de cancer.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

CC a dat dreptate Deputaţilor PL: Micşorarea accizelor la maşinile de lux — neconstituţională! Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu William H. Moser, Ambasadorul SUA în Republica Moldova