Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL Ciocana

|versiune pentru tipar||
PL / 15 februarie 2014
Partidul Liberal

Astăzi, 15 februarie 2014, s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL Ciocana. La Conferinţă, în calitate de invitaţi, au participat: Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal şi Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreşedinte al Partidului, Primar General al mun. Chişinău.

Conferinţa a fost deliberativă şi a adoptat în unanimitate următoarea ordine de zi: prezentarea raportului de activitate al Organizaţiei Teritoriale PL Ciocana de către Preşedintele Ana Eremei; alegerea conducerii Organizaţiei, a Biroului Permanent; delegarea participanţilor la Congresul Partidului; prezentarea situaţiei sociale şi politice din republică, principalele realizări ale Partidului şi obiectivele/priorităţile PL-ului pentru anul 2014, de către Preşedintele Mihai Ghimpu şi Prim-vicepreşedintele Dorin Chirtoacă.

Participanţii au audiat raportul de activitate al Organizaţiei, prezentat de către preşedintele acesteia — Ana Eremei. Ulterior, în urma informaţiei audiate, în cadrul sesiunii de întrebări, participanţii la Conferinţă au discutat despre principalele provocări şi realizări ale Organizaţiei şi perspectivele acesteia pentru acest an.

Primarul mun. Chişinău, Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreşedinte PL, a enumerat o serie de merite ale Partidului în municipiu, suburbii şi în întreaga republică, precizând strategia şi priorităţile PL-ului pentru acest an în vederea unei mai bune organizări şi consolidări a partidului. “Datorită Chişinăului şi Partidului Liberal avem astăzi democraţie în republică. Noi avem cele mai solide rezultate, în pofida piedicilor şi condiţiilor grele. Prioritatea noastră este Intregarea Republicii Moldova în UE şi de aceea vom lupta pentru acest scop, iar cetăţenii trebuie să înţeleagă că aceasta este singura opţiune corectă pentru asigurarea unui viitor mai bun republicii. Ne-am asumat schimbarea până la capăt, şi o vom realiza! Vă mulţumesc şi mult succes!” — a mai menţionat Dorin Chirtoacă.

Preşedintele Partidului, Mihai Ghimpu, a vorbit despre situaţia socială şi politică din republică, politica Partidului, priorităţi pentru a.c, realizările şi activităţile PL-ului şi a evidenţiat importanţa continuării cursului european, semnarea Acordului de Asociere, liberalizarea regimului de vize etc. “2014 este anul care va decide viitorul european al republicii, iată de ce, în ciuda greutăţilor şi obstacolelor, trebuie să aducem Adevărul şi Dreptatea în casele oamenilor şi să le îndeplinim visul european. Unicul Partid care a dat dovadă de consecvenţă, demnitate, corectitudine şi devotament încă de la fondare este Partidul Liberal. Noi am rămas a fi singura echipă care luptă pentru cauză şi oameni, iar acest lucru este evident prin acţiunile Fracţiunii PL de a împiedica fărădelegile Coaliţiei de guvernare” — a subliniat Preşedintele PL.

În urma dezbaterilor şi discuţiilor, delegaţii Conferinţei Organizaţiei Teritoriale PL Ciocana au hotărât:

Conferinţa a ales Biroului Permanent al Organizaţiei şi a delegat participanţii la Congresul Partidului.

Mihai Ghimpu a mulţumit colegilor de partid pentru că le pasă şi se implică în lupta pentru cauză şi pentru a realiza schimbarea în bine pănâ la capăt şi a felicitat membrii noi aleşi în funcţii.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Adunarea Generală a Organizaţiei Primare PL Budeşti Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL Bălţi