Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tinerii liberali din Cahul au sărbătorit Dragobetele

|versiune pentru tipar||
PL / 25 februarie 2014
Partidul Liberal

Sala Teatrului Republican Muzical-Dramatic “Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul a devenit neîncăpătoare pentru tinerii care au fost invitaţi ieri, 24 februarie, de către Organizaţia de Tineret Cahul a PL pentru a sărbători Dragobetele — Sărbătoarea Dragostei la români.

Petru Botezatu, preşedintele Filialei Cahul, i-a felicitat pe tineri cu ocazia Sărbătorii Dragostei şi a menţionat: “Partidul Liberal este consecvent în promovarea şi realizarea dezideratelor sale şi ale alegătorilor pe care acesta îi reprezintă. Chiar dacă PL nu este la Guvernare, partidul nostru are o atitudine constructivă faţă de proiectele care presupun într-adevăr evoluţia ţării în parcursul său european şi, de asemenea, stă la straja respectării legii şi a Constituţiei. O dovadă elocventă în acest sens o constituie sesizările depuse de deputaţii PL la Curtea Constituţională a RM, toate având o rezolvare pozitivă. Aş aminti în acest sens doar Hotărârea istorică a Curţii Constituţionale din 5 decembrie 2013, care a redat Limbii Române statutul de limbă oficială în Republica Moldova”.

Vasile Urâtu, coordonator pentru Cahul în cadrul PL, a felicitat, la rândul său, tinerii, dorindu-le să fie sănătoşi, veşnic îndrăgostiţi şi să se implice activ în viaţa politică din ţară, pentru că doar astfel vom putea schimba lucrurile în bine la noi acasă.

Momentul culminant al serii l-a constituit spectacolul de comedie “Cartierul latin”, prezentat de actorii teatrului, care are ca temă dragostea aparent imposibilă dintre doi vecini: un profesor universitar dedicat în exclusivitate ştiinţei şi o femeie care încă nu şi-a găsit iubirea vieţii sale la cei 40 de ani pe care îi împlineşte. Mesajul spectacolului, pe care l-au sesizat şi tinerii spectatori, e că nu avem nevoie de prea multe lucruri pentru a fi fericiţi. E nevoie doar de un bărbat, o femeie şi multă DRAGOSTE!

La finalul serii, cel mai norocos cuplu prezent la sărbătoare a câştigat o invitaţie la o cină romantică oferită de unul din restaurantele oraşului.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Deputaţii PL sesizează CC pentru a apăra drepturile nou-născuţilor Anatol Şalaru, Prim-vicepreşedinte PL, s-a întâlnit cu diaspora din Italia