Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu în vizită la Liceul “Gheorghe Ghimpu”

|versiune pentru tipar||
PL / 28 februarie 2014
Partidul Liberal

Astăzi, 28 februarie 2014, Deputatul Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal a fost în vizită la Liceul “Gheorghe Ghimpu”, din Coloniţa.

De Ziua Întâlnirii cu Absolvenţii, Deputatul Mihai Ghimpu a fost invitat la liceul din localitatea natală unde, purtând discuţii cu profesorii din liceu şi cu D-na Director, aceştia au spus că liceul are nevoie de câteva calculatoare, întrucât pentru toţi elevii sunt doar 3 calculatoare în liceu.

Astfel, Mihai Ghimpu le-a adus elevilor liceului “Gheorghe Ghimpu” 10 calculatoare noi pentru a facilita procesul de studiu şi pentru ca orele să devină mai interactive.

“Am venit la întâlnirea cu absolvenţii, invitat fiind, cu atât mai mult că aici am trăit cei mai frumoşi ani, iar la eveniment m-am intalnit nu doar cu foştii colegi de clasă, dar şi cu alte promoţii care au absolvit acest liceu şi mai târziu. Atunci D-na Director mi-a spus că în liceu sunt doar 3 calculatoare şi este foarte greu ca toţi elevii să lucreze, astfel am decis să aduc un cadou liceului, 10 calculatoare, ştiind cât de necesare sunt ele pentru elevi şi pentru procesul de studiu.

În afară de faptul că mâine este prima zi de primăvară, anotimpul care ne dă energie şi putere, mai avem un eveniment important cu ocazia căruia vă felicit — declaraţia semnată de Parlamentul UE cu privire la liberalizarea regimului de vize. Nu există nimic mai important decât libertatea individului, libertatea fiecărui cetăţean, acest prim pas este un fundament pentru construirea drumului european de a ajunge în marea familie a popoarelor europene. Vă felicit şi cu ocazia sosirii primăverii, vă doresc multă sănătate, dragoste, fericire şi multe realizări frumoase. Sper ca acest cadou să vă fie de ajutor şi îmi doresc ca elevii să depună şi mai mult efort şi interes faţă de disciplinele şcolare” — a menţionat Mihai Ghimpu la întâlnirea cu elevii şi profesorii din liceu.

Întrucât mâine va fi prima zi de primăvară, Deputatul M. Ghimpu a împărţit mărţişoare celor prezenţi şi calendare cu tematica primăverii.

Conducerea liceului i-a mulţumit Preşedintelui PL pentru această donaţie necesară elevilor şi pentru faptul că Dl. Ghimpu a fost mereu alături de copiii din liceu.

După întâlnirea cu elevii, Deputatul Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu colectivul profesoral în cadrul căreia au discutat problemele cu care se confruntă elevii şi profesorii din liceu, atât în activitatea profesională, cât şi în viaţa cotidiană în calitate de cetăţeni ai R. Moldova. În acest sens, Mihai Ghimpu a accentuat “Cunosc problemele pe care le aveţi fiindcă cu ele se confruntă toţi profesorii, toţi elevii şi, mai mult ca atât, majoritatea societăţii, dar este important acum să ne continuăm drumul european şi să luptăm pentru un viitor mai bun, iar acest lucru îl putem realiza doar împreună”.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Obiectivul nostru principal: Republica Moldova — stat membru UE! Deputaţii PL au înaintat un Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Regulamentului Parlamentului