Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Un Mărţişor pentru fiecare!

|versiune pentru tipar||
PL / 2 martie 2014
Partidul Liberal

Cu ocazia sosirii primăverii, membrii Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal au dăruit trecătorilor mărţişoare, felicitări şi calendare cu tematica primăverii.

Cei mai matinali au fost membrii Organizaţiei TL din sect. Râşcani, care au pornit de dimineaţă să dăruiască tradiţionalul mărţişor trecătorilor din regiune. Aceştia au transmis felicitări, urări de bine şi au îndemnat locuitorii să promoveze frumoasele tradiţii româneşti, purtând mărţişorul la piept.

Acelaşi gest frumos l-au făcut şi ceilalţi tineri liberali din sect. Buiucani, Ciocana şi Centru, în timp ce Clubul Liceenilor Liberali, au pornit de la sediul central al Partidului şi au dăruit calendare şi mărţişoare în Parcul Central din Chişinău şi în Parcul Catedralei.

Clubului Studenţilor Liberali, pentru a prevesti sosirea frumoasei primăveri, a împărţit mărţişoare şi felicitări în unele Blocuri de studii universitare şi cămine.

Spiritul sărbătorii Mărţişorului a fost răspândit de Tinerii Liberali în toată capitala, dar şi în afara ei. Astfel, membrii Organizaţiei Tineretului Liberal din Orhei, dar şi cei din Grătieşti, au ieşit pentru a-i felicita pe locuitori, dăruindu-le, conform tradiţiei, câte un marţişor şi o felicitare.

Trecătorii au rămas plăcut surprinşi de iniţiativa tinerilor de a-i felicita cu ocazia venirii primăverii şi au fost receptivi la mesajul transmis de către echipa Partidului Liberal — În prag de primăvară, Mărţişorul să Vă umple casa de bucurie şi speranţă. Prindeţi-l la rever şi zâmbiţi către soare, aşa ca totul să înflorească în jur!

Întrucât sărbătoarea Mărţişorului defineşte caracterul spritual al poporului nostru, tinerii liberali au îndemnat trecătorii ca în această zi, precum şi luna întreagă, să demonstreze ataşament faţă de tradiţiile şi obiceiurile Mărţişorului, moştenite de noi de la daci şi romani.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Declaraţia Partidului Liberal cu privire la agresiunea militară a Rusiei împotriva Ucrainei “A fost război… ecoul lui şi-acum mai este viu”