Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

“Miss Baba” satului Corjova, Criuleni

|versiune pentru tipar||
PL / 3 martie 2014
Partidul Liberal

La data de 2 martie 2014, satul Corjova a fost cuprins de emoţii pozitive datorită concursului “Miss Baba”, organizat de Primăria satului, care este condusă de Gheorghe Ojog, primar din partea PL.

În calitate de invitaţi au participat: Deputatul Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal; Oleg Ogor, Preşedintele Organizaţiei Teritoriale PL Criuleni; Vasile Chitoroagă, Secretar general-adjunct al Partidului, precum şi câţiva primari din localităţile învecinate satului Corjova.

Scopul concursului este de a demonstra că frumuseţea şi candoarea unei femei nu ţine cont de vârsta acesteia.

La concurs au participat 5 aspirante la titlul de “Miss Baba” satului Corjova, care au fost supuse la 5 probe: prezentarea concurentei, proba artistică, tema pentru acasă, testul de inteligenţă şi concursul de dans.

5 bunicuţe curajoase au luptat pentru titlul de “Miss Baba” — Elena Poalelungi, Nina Gavriciuc, Vera Pădurean, Daria Gore şi Maria Cernenco — care s-au bucurat de susţinerea nepoţilor şi a strănepoţilor, dar şi a întregii săli.

Deputatul Mihai Ghimpu a felicitat participantele pentru curaj şi pentru că sunt un exemplu frumos pentru tinerele generaţii — “Sunteţi frumoase, sunteţi deştepte, dar, în primul rând, sunteţi foarte curajoase! Atsfel de concursuri de desfăşoară şi în multe localităţi din România, mai ales că femeia, prin definiţie, este întruchiparea frumuseţii! Vă felicit, în prag de 8 martie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii şi vă doresc să fiţi mereu atât de vesele, pline de viaţă şi frumoase, pentru că femeia e frumoasă la orice vârstă!”

Mihai Ghimpu a oferit câte un premiu bănesc pentru fiecare participantă pentru curajul de a participa la acest concurs.

Participantele au impresionat membrii juriului prin cântece şi dansuri tradiţionale, numere artistice şi măiestrie culinară.

Titlul de “Miss Baba” satului Corjova în acest an i-a revenit D-nei Vera Pădurean, care, pe lângă coroană, a câştigat şi un premiu bănesc de 2000 de lei.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

“A fost război… ecoul lui şi-acum mai este viu” Conferinţele Organizaţiilor Teritoriale PL Străşeni şi Călăraşi