Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Felicitări pentru FEMEI!

|versiune pentru tipar||
PL / 9 martie 2014
Partidul Liberal

Vineri, 7 martie 2014, membrii Clubului Liceenilor Liberali au mers la o casă de copii cu dizabilitaţi din Chişinău, pentru a aduce o rază de lumină copilaşilor şi doamnelor care au grijă de aceştia. Micuţii au fost bucuraţi cu dulciuri, iar acele femei extraordinare, care în fiecare zi se dedică copiilor, au fost congratulate cu felicitări şi flori. De asemenea, nu au fost lipsite de atenţie nici bucătăresele, care au grijă de alimentaţia copilaşilor.

Drept mulţumire, aceşti copii cu o situaţie dificilă au recitat poezii dedicate mamelor, răspunzând gestului tinerilor liberali cu zâmbete sincere şi pline de speranţă.

Tot pe data de 7 martie 2014, membrii Clubului Studenţilor Liberali au efectuat o vizită la secţia Onco Hematologie Pediatrică şi au dăruit doamnelor şi domnişoarelor de acolo câte o floare şi un cuvânt cald de încurajare.

În ziua următoare, sâmbătă, 8 martie 2014, de Ziua Internaţională a Femeii, liceenii liberali au oferit felicitări reprezentantelor sexului feminin din centrul Chişinăului, iar studenţii liberali au fost la Azilul Republican pentru invalizi şi pensionari din mun. Chişinău pentru a felicita femeile de acolo şi a le arăta solidaritatea şi susţinerea lor.

De asemenea, cu ocazia sărbătorii de 8 martie, membrii PL din sectorul Buiucani au felicitat doamnele la Spitalul Municipal nr.4 şi Maternitatea nr.2. La această acţiune frumoasă şi demnă de toată admiraţia au participat şi Iurie Topala, Consilier municipal din partea PL, Veaceslav Inculeţ, Vicepreşedinte al Organizaţiei PL din sect Buiucani, Alexei Boşneaga, Primarul satului Condriţa şi Vasile Zavatin, Preşedinte Tineretului Liberal din sectorul Buiucani.

Liberalii au răspândit spiritul frumoasei sărbători de 8 martie, dăruind felicitări, flori, mărţişoare şi cuvinte de recunoştinţă celor cărora le datorăm existenţa — femeilor!

După toate acţiunile dedicate femeilor, Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal şi Ion Cebanu, Preşedintele Tineretului Liberal au felicitat membrele din Organizaţia Tineretului Liberal cu ocazia sărbătorii de 8 martie, dorindu-le mult succes în ceea ce şi-au propus să realizeze, multă sănătate, dragoste, să fie frumoase, iar cu acest prilej, domnişoarele au fost invitate la o activitate de divertisment — un joc de bowling.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Felicitare de 8 Martie Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL Făleşti