Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Bucurii pentru copii!

|versiune pentru tipar||
PL / 25 aprilie 2014
Partidul Liberal

Astăzi, 25 aprilie 2014, Partidul Liberal a dăruit dulciuri şi jucării copiilor de la grădiniţa “Izvoraş” din comuna Coloniţa cu ocazia Sărbătorilor Pascale. La eveniment au fost prezenţi Deputatul Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, Ion Apostol, Secretarul General al PL şi Lidia Ghimpu, Preşedinta Organizaţiei Primare PL Coloniţa.

Mihai Ghimpu, Preşedintele PL, a mulţumit educatorilor pentru grija pe care o poartă copiilor şi le-a urat copiilor o viaţă cât mai frumoasă şi sărbători luminate: “Dragi copii, nici nu vă imaginaţi câtă bucurie am în suflet când vă văd zâmbetele şi ochişorii care vă sclipesc de fericire, sper. Vă doresc o viaţă fericită, să fiţi sănătoşi, energici şi să vă bucuraţi din plin de anii copilăriei. Le mulţumesc şi apreciez enorm efortul educatorilor, muncă deloc uşoară şi foarte responsabilă. DVS sunteţi cei care le ghidaţi calea, îi pregătiţi pentru şcoală, le descoperiţi talentele. Aveţi tot respectul meu pentru dragostea şi grija ce le-o purtaţi acestor copilaşi. Nu este pentru prima oară când facem asemenea gesturi şi vom continua să aducem bucurii copiilor, pentru că ei sunt tot ceea ce avem mai de preţ!”

Mihai Ghimpu s-a interesat de ceea ce le lipseşte copiilor şi la rugămintea educatorilor, Domnia Sa a promis că va dona grădiniţei mingi, bănci de sport şi alte utilaje pentru orele de sport, precum şi mobilier în unele săli unde copiii îşi desfăşoară activitatea educaţională. De asemenea, pentru a uşura activitatea lucrătorilor de la grădiniţă, Deputatul Mihai Ghimpu s-a angajat să asigure acces la internet pentru angajaţii grădiniţei.

Raisa Mărgineanu, Directorul grădiniţei, a mulţumit D-lui Mihai Ghimpu pentru acest gest şi a menţionat că, din păcate, puţini sunt cei care nu uită de copii atunci când sunt sărbători. În semn de mulţumire, copiii au cântat colinde de Paşti şi au recitat poezii.

Menţionăm că Partidul Liberal, în perioada Sărbătorilor Pascale, a adus bucurii copiilor din mai multe grădiniţe din republică. Astfel, PL a dăruit dulciuri şi jucării copiilor din grădiniţele din 3 localităţi din r.Străşeni şi 6 localităţi din r. Criuleni. De asemenea, PL a făcut donaţii pentru copii din mai multe spitale din mun. Chişinău — Spitalul de copii nr.3 “V. Ignatenco”, Spitalul Clinic Municipal pentru Copii nr.1 şi Spitalul Clinic Republican, secţia cardiologie.

În zilele următoare, Partidul Liberal urmează să facă donaţii pentru copiii din 2 grădiniţe din r. Teleneşti şi 3 grădiniţe din r. Ialoveni, precum şi pentru copiii aflaţi în Spitalul municipal de boli contagioase pentru copii şi Spitalul Clinic municipal de Ftiziopneumologie.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Corina Fusu şi Valeriu Munteanu participă la cel de-al 59-lea Congres al Liberalei Internaţionale la Rotterdam, Olanda Mihai Moldovanu: Investiţii municipale pentru dezvoltarea SCM “Sfânta Treime”, — paşi concreţi pentru modernizarea calităţii asistenţei medicale în mun. Chişinău