Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu şi Ion Apostol vor participa la Şedinţa Consiliului şi Întrunirea Electorală ALDE Party la Viena, Austria

|versiune pentru tipar||
PL / 1 mai 2014
Partidul Liberal

Mihai Ghimpu, Preşedintele PL şi Ion Apostol, Secretarul General al PL, vor participa la Şedinţa Consiliului şi Întrunirea Electorală ALDE Party (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa), vineri, 2 mai 2014, la Viena, Austria.

Prima Şedinţă a Consiliului ALDE Party din 2014 va fi combinată cu o întrunire pentru a se lansa în Campania Electorală Europeană din 2014.

Conform programului, Mihai Ghimpu şi Ion Apostol vor participa la mai multe sesiuni înainte de a fi începută Şedinţa Consiliului ALDE — Şedinţă Tematică privind Inovaţia pentru competitivitate şi creştere durabilă: spre un nou model de business?; Şedinţă Tematică privind Businessul inovativ şi politici pentru o piaţa unică; Masa Rotundă — Libertatea de circulaţie sub ameninţare etc.

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului sunt incluse mai multe chestiuni, printre care — Campania electorală liberală pentru 2014 Alegerile Parlamentare Europene, Iniţiativele de campanie ALDE Party; Rezoluţiile urgente şi alte rezoluţii de la Congresul din Londra 2013; Raportul Biroului ALDE etc.

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE) este partidul care se pronunţă în favoarea valorilor liberal-democrate în Europa. Numărând peste 55 de partide liberale membre pe întregul continent, ALDE concretizează principiul libertăţii în politică, economie şi în întreaga sferă a societăţii, cu scopul de a promova pacea, dreptatea şi stabilitatea în lume, reducând astfel sărăcia şi ameliorând cooperarea în cadrul instituţiilor internaţionale.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Banca de Economii — în mâinile Guvernului Federaţiei Ruse Mesajul Preşedintelui PL, Mihai Ghimpu, către Partidele Liberale — membre ALDE (adresat E.S. Sir Graham Watson, Preşedintele ALDE)