Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Conferinţa de constituire a Organizaţiei Femeilor Liberale din comuna Stăuceni

|versiune pentru tipar||
PL / 4 iunie 2014
Partidul Liberal

Luni, 26 mai 2014, a avut loc Conferinţa Organizaţiei Femeilor Liberale a organizaţiei primare din com. Stăuceni, municipiul Chişinău. La Conferinţă au participat membre OFL din comuna Stăuceni, Preşedintele Organizaţiei Teritoriale Stăuceni, Iurie Bacal şi secretarul coordonator al OT PL sect. Râşcani, Nicolae Balaur.

Raportul de activitate al grupului de iniţiativă a fost prezentat de Preşedintele organizaţiei primare Stăuceni.

Delegatele la Conferinţă, cu vot unanim, au decis constituirea OFL a organizaţiei primare Stăuceni şi au ales organele de conducere a OFL a comunei. În calitate de Preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale, a fost aleasă Nina Decuş, iar în calitate de vicepreşedintă — Guţu Tatiana. De asemenea, a fost ales Biroul Permanent al OFL Stăuceni şi secretara coordonatoare — Svetlana Bahnari.

La Conferinţă a participat Preşedinta OFL a sect. Râşcani, Viorica Marina, în discursul său menţionând despre importanţa implicării şi rolul femeilor în activitatea partidului şi a societăţii.

Cristina Boaghi, Secretar Politic OFL, care a prezidat Conferinţa, a informat despre planul de activitate a OFL pentru următoarele 2 luni şi despre organizarea Conferinţei OFL din 8 iunie. De asemenea, a prezentat situaţia cu privire la structurile OFL din republică şi municipiul Chişinău. În încheierea discursului a adus mulţumiri organizatorilor pentru efortul depus în vederea promovării şi consolidării OFL şi a reiterat importanţa afirmării femeilor în viaţa publică şi politică, implicării active în campaniile electorale, atât în calitate de candidate, cât şi în calitate de funcţionari ai organelor electorale.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

La mulţi ani, Nicolae Glib! Conferinţa Organizaţiei Femeilor Liberale a Organizaţiei Teritoriale PL Teleneşti