Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Conferinţa Organizaţiei Femeilor Liberale a Organizaţiei Teritoriale PL Teleneşti

|versiune pentru tipar||
PL / 4 iunie 2014
Partidul Liberal

Duminică, 1 iunie 2014, a avut loc Conferinţa Organizaţiei Femeilor Liberale a OT Teleneşti. La Conferinţă au participat peste 70 membre OFL din raionul Teleneşti şi Preşedintele Organizaţiei Teritoriale, dl Valerian Bejan.

Delegatele la Conferinţă au reales conducerea OFL a raionului Teleneşti.

În calitate de Preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale, a fost realeasă dna Viorica Zara, iar în calitate de vicepreşedinte ale Organizaţiei — doamnele Tatiana Mârza, Olga Gherman, Guzun Oxana şi Maria Mihalcenco. De asemenea, a fost ales Biroul Permanent al OFL Teleneşti şi secretara coordonatoare, în persoana dnei Ludmila Stîncaru.

În discursul său, Preşedintele OT Teleneşti, Valerian Bejan, a menţionat următoarele “Organizaţia Femeilor Liberale în Teleneşti este numeroasă, reprezintă practic toate localităţile din raion. OFL şi-a reales conducere astăzi, după ce am examinat mai multe candidaturi pentru funcţia de Preşedintă şi după ce am constituit organizaţii locale în majoritatea localităţilor. Doar prin unitatea dintre OFL, TL şi şi toate structurile Organizaţiilor Teritoriale, Partidul Liberal va asigura realizarea obiectivului nostru european şi vom contribui cu tot ceea ce este necesar întru binele poporului, întru LIBERATEA, DREPTATEA, ADEVĂRUL şi BUNĂSTAREA cetăţenilor.”

La Conferinţă a participat Corina Fusu, Preşedinta OFL, Deputată în Parlamentul RM. În discursul său a mulţumit conducerii şi doamnelor că au organizat conferinţa OFL, că au curaj şi dorinţă să se implice în activitatea politică. Le-a îndemnat să fie active, să comunice, să tindă să ocupe funcţii de conducere la nivelul OT, să participe activ la trening-uri de instruire, aşa încât să le putem propune în calitate de candidate la alegerile parlamentare şi locale. De asemenea, a menţionat cât de important este să fie solidare între ele şi că OFL întotdeauna le va fi un sprijin de nădejde. Datorită contribuţiei femeilor, izbânda Partidului Liberal în alegeri este garantată.

Cristina Boaghi, Secretar Politic OFL, prezentă la Conferinţă, a informat organizaţia despre Conferinţa Republicană a OFL din 8 iunie curent, a menţionat care este cota de reprezentare pentru fiecare structură şi toate coordonatele evenimentului.

La Conferinţă a participat şi dna Clara Sava, membră a Clubului Liberal al femeilor de afaceri, membră a Biroului Politic OFL.

Organizaţia Femeilor Liberale a OT Teleneşti a delegat pentru Conferinţa Republicană OFL, 18 membre.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Conferinţa de constituire a Organizaţiei Femeilor Liberale din comuna Stăuceni “Caravana copilăriei” a ajuns şi în Italia cu “O carte de acasă pentru copii”