Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Deputaţii PL au votat PENTRU ratificarea Acordului de Asociere şi PENTRU reîntregirea neamului românesc!

|versiune pentru tipar||
PL / 2 iulie 2014
Partidul Liberal

Astăzi, 2 iulie 2014, zi care marchează 510 ani de la moartea Domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt, în şedinţa Parlamentului a fost ratificat Acordul de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană.

Deputaţii Partidului Liberal — Mihai GHIMPU, Corina FUSU, Valeriu MUNTEANU şi Gheorghe BREGA- au votat PENTRU ratificarea Acordului de Asociere şi pentru reîntregirea neamului românesc!

“Gheorghe BREGA, Partidul Liberal. PRO din 1990! Cu părere de rău am întârziat cu vreo 25 de ani. Felicitări pentru întregul popor!” — a declarat Deputatul când a fost invitat la tribună să-şi exprime votul.

“Corina FUSU, Partidul Liberal. Votez PENTRU ratificarea Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană! Votez pentru Europa şi REÎNTREGIREA NEAMULUI ROMÂNESC!” — a declarat la microfon Deputata Corina FUSU.

“Mihai GHIMPU, Partidul Liberal. În numele cetăţenilor care au votat pentru Partidul Liberal, fapt pentru care le mulţumesc, în numele LIBERTĂŢII ŞI UNITĂŢII NEAMULUI ROMÂNESC, votez PENTRU ratificarea Acordului de Asociere, Acord care ne va ajuta să scăpăm de politica imperialistă a Federaţiei Ruse, Acord care ne va ajuta să aducem, în sfârârşit, Dreptatea, Libertatea, Bunăstarea şi Adevărul pe acest pamânt! Mulţumesc, stimaţi cetăţeni, pentru încrederea pe care ne-aţi acordat-o!” — au fost cuvintele Preşedintelui PL, Mihai GHIMPU, rostite la tribuna centrală din Parlament.

“Valeriu MUNTEANU, Partidul Liberal. Votez PENTRU INTEGRAREA EUROPEANĂ ŞI UNITATEA NEAMULUI ROMÂNESC!” — a declarat Valeriu MUNTEANU.

Menţionăm, Acordul de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană a fost ratificat astăzi în Parlament cu 59 de voturi PRO, 4 voturi — CONTRA, iar 35 deputaţi au fost absenţi de la şedinţă.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Conducerea şi membrii PL l-au comemorat pe Domnitorul Ştefan cel Mare şi Sfânt Veaceslav Untilă: Guvernările se schimbă — metodele rămân aceleaşi