Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal din Teleneşti s-a convocat în Conferinţă

|versiune pentru tipar||
PL / 20 august 2014
Partidul Liberal

Duminică, 17 august 2014, a avut loc Conferinţa Tineretului Liberal din OT PL Teleneşti. La eveniment au fost prezenţi: Ion Cebanu, preşedintele TL; Valerian Bejan, preşedintele Organizaţiei Teritoriale PL Teleneşti. Conferinţa a fost deliberativă. Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele subiecte:

În raportul de activitate, prezentat de Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PL din Teleneşti, s-a menţionat despre realizările Organizaţiei înregistrate în ultimul an. Membrii din Organizaţiei de Tineret din Teleneşti au dat dovadă de devotament şi atitudine, astfel încât organizaţia are o reprezentanţă bună în teritoriu.

În calitate de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a OT PL din Teleneşti a fost aleasă Boghiu Valentina, care şi-a propus o listă de angajamente pe care le va realiza alături de echipă.

În final, Preşedintele TL, Ion Cebanu, a vorbit tinerilor despre situaţia social-politică din republică, menţionând: “Este un an greu, dar în care ne punem multe speranţe. Or, vedeţi şi voi ce se întâmplă acum în stat. După excluderea PL de la guvernare, lucrurile au evoluat nu tocmai pozitiv. Exemple elocvente sunt Banca de Economii şi Aeroportul Internaţional Chişinău. Europa ne-a dat încredere în credit prin semnarea Acordului de Asociere, devenită şi marea realizare a guvernării democratice, venită la cârma statului în 2009. Noi nu am realizat încă cerinţele europene, care ne-ar ridica societatea la nivelul european. Totuşi, situaţia din Ucraina a accelerat procesul de semnare a Acordului. În anul acesta nu putem permite revenirea comuniştilor şi a forţelor proruse la conducerea statului. Lumea e dezamăgită în Coaliţia de guvernare şi funcţia noastră este să le explicăm că Partidul Liberal este alternativa rezonabilă pentru a duce schimbarea până la capăt. Noi avem cu ce veni, noi nu suntem corupţi, nu suntem trădători, noi avem lideri: Mihai Ghimpu, Dorin Chirtoacă, Mihai Moldovanu, Anatol Şalaru ş.a. Este foarte important ca PL-ul să aibă un procent bun la alegerile din toamna acestui an. Este evident că vom fi nevoiţi să facem coaliţie, dar în dependenţă de cât de multe voturi vom acumula, vom putea să aducem rezultatele aşteptate de cetăţenii noştri şi de europeni”.

La fel, Ion Cebanu le-a dorit tinerilor succes şi are toată încrederea că Organizaţia de Tineret a PL din Teleneşti va înregistra rezultate remarcabile.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

La mulţi ani, D-nă Ludmila Crăciun Un nou club liberal constituit la Dublin, Irlanda