Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Armatei Naţionale a Republicii Moldova

|versiune pentru tipar||
PL / 3 septembrie 2014
Partidul Liberal

Cu ocazia Zilei Armatei Naţionale a Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, transmite un mesaj de felicitare:

Stimaţi ofiţeri, ostaşi şi veterani ai Armatei Naţionale!

În numele Partidului Liberal şi al meu personal, Vă adresez cele mai sincere şi cordiale felicitări şi urări de bine cu prilejul celei de-a XXIII-a aniversări de la crearea Armatei Naţionale. Armata Naţională este o componentă importantă a societăţii şi a statului Republica Moldova. Armata Naţională are menirea să asigure funcţia de apărare a statului, fiind, totodată, şi o şcoală a bărbăţiei şi a patriotismului pentru tânăra generaţie. Apreciez înalt simţul datoriei, bărbăţia şi curajul de care daţi mereu dovadă. În această zi deosebită, Vă doresc multă sănătate, fericire, prosperitate şi bunăstare, noi realizări şi succese în nobila misiune pe care o aveţi.

Cu acest prilej, aduc un sincer omagiu tuturor eroilor care s-au jertfit pentru libertatea şi integritatea Republicii Moldova. Sacrificiul lor pe câmpurile de luptă, faptele lor de vitejie, sângele vărsat pentru apărarea suveranităţii şi independenţii Republicii Moldova, sunt un exemplu şi o încurajare pentru noi toţi românii. Sper ca această zi de sărbătoare să vă aducă clipe de împlinire şi fericire alături de familiile dumneavoastră.

Onoare Patriei!

Cu respect

Mihai Ghimpu, Preşedintele PL
Zilele naţionale ale RM, sărbătorite de cluburile liberale din Europa La Mulţi Ani, Doamnă Corina FUSU!