Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Conferinţa Organizaţiei Teritoriale Glodeni a Partidului Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 5 septembrie 2014
Partidul Liberal

Vineri, 5 septembrie 2014, a avut loc Conferinţă Organizaţiei Teritoriale Glodeni a Partidului Liberal. La eveniment au venit delegaţi, aleşi în mod statutar la adunările desfăşurate anterior în Organizaţiile Primare din Glodeni, iar în calitate de invitaţi au participat: Valeriu Munteanu, Vicepreşedinte PL, Deputat în Parlament şi Lilian Carp, Vicepreşedinte PL.

Preşedintele OT PL Glodeni, Dnul Arcadie Camerzan, care este şi Primarul comunei Camenca, Glodeni, a prezentat raportul de activitate al organizaţiei, ulterior, luări de cuvânt au avut unii delegaţii care au menţionat realizările membrilor PL în teritoriu şi priorităţile pentru campania din toamna anului 2014.

Conferinţa a ales conducerea Organizaţiei, astfel:

Conferinţa a ales şi membrii Biroului Permanent, ai Consiliului Teritorial, Comisia de Etică şi Disciplină şi cea de Cenzori şi a delegat participanţii la Congresul Partidului Liberal din 14 septembrie 2014.

Valeriu Munteanu, Deputat, Vicepreşedinte al PL, a vorbit despre situaţia social-politică, realizările şi priorităţile partidului şi a accentuat importanţa istorică a anului 2014 pentru viitorul european al Republicii Moldova, de asemenea, a vorbit despre lucrările Congresului IV care vor avea loc la jumătatea lunii septembrie a anului curent.

Vicepreşedinţii PL au răspuns la întrebările delegaţilor cu privire la evenimentele politice din republică şi din exterior şi au mulţumit participanţilor pentru eforturile depuse.

Lilian Carp a comentat situaţia din Ucraina şi accentuat că PL este primul partid care a luat atitudine faţă de agresiunea militară a Federaţiei Ruse, adoptând o Declaraţie oficială, iar membrii PL îşi manifestă solidaritatea faţă de poporul ucrainean.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu a avut discuţii cu reprezentanţii OSCE, Biroul pentru Instituţii Democratice şi Drepturile Omului Partidul Liberal — 21 de ani de luptă pentru Libertate, Dreptate, Adevăr şi Bunăstare!