Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu a făcut o donaţie pentru grădiniţa “Izvoraş” din comuna Coloniţa

|versiune pentru tipar||
PL / 13 octombrie 2014
Partidul Liberal

Copiii de la grădiniţa “Izvoraş” din comuna Coloniţa vor beneficia de 30 de scăunele noi, donaţie din partea Preşedintelui Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Donaţia a fost oferită astăzi, 13 octombrie 2014, de către Corina Fusu, Prim-vicepreşedintă a PL, Ion Apostol, Secretarul General al Partidului şi Alina Zotea, asistenta deputatului Mihai Ghimpu.

Preşedintele PL a aflat de la educatori că în unele săli unde copiii îşi desfăşoară activitatea educaţională nu sunt destule scăunele şi a decis să le ofere ajutorul. Astfel, astăzi, echipa Partidului Liberal a adus 30 de scăunele şi dulciuri pentru copiii care merg la grădiniţa “Izvoraş”.

La eveniment, Corina Fusu a menţionat: “Copiii trebuie să fie pentru fiecare dintre noi o preocupare zilnică, ca părinţi, ca cetăţeni, ca demnitari ş.a. Ei sunt viitorul nostru, dar şi prezentul nostru. De aceea trebuie să contribuim pentru a le crea un mediu favorabil de dezvoltare, să le oferim o educaţie de calitate încă de mici”.

În context, Ion Apostol a accentuat: “Partidul Liberal a susţinut şi iniţiat numeroase acţiuni de caritate pentru copiii din grădiniţe, orfelinate, şcoli, inclusiv prin implicarea Tineretului Liberal, Clubului Studenţilor Liberali sau Clubului Liceenilor Liberali. Pentru că noi conştientizăm cât este de important să investim în copii, aceasta însemnând a investi în viitor. Eu am fost profesor, iar această etapă a vieţii mi-a dat ocazia să ghidez numeroşi copii. Avem talente, avem copii deştepţi, ei sunt principala resursă a republicii, iar noi trebuie să o valorificăm. Să-i ajutăm să se dezvolte, să le creăm condiţii şi, astfel, vom crea viitorul!”

Corina Fusu, Ion Apostol şi Alina Zotea au încadrat copiii în concursuri, iar ei, la rândul lor, i-au răsplătit cu poezii şi cântece. Aceştia au mulţumit D-lui Ghimpu pentru cadouri şi au spus că îl cunosc de la televizor, dar şi din vizitele anterioare.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu s-a întâlnit cu Dl. Pascal Vagogne, noul Ambasador al Franţei în RM Conducerea PL a avut o întrevedere cu delegaţia ONU