Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Apel de Participare

|versiune pentru tipar||
PL / 5 decembrie 2014
Partidul Liberal

Tineretul Liberal are plăcerea de a informa membrii şi simpatizanţii săi despre seminarul cu tema Comunicarea Politică organizat cu suportul Fundaţiei Friedrich Naumann şi a Institutului de Studii Liberale.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 12–14 Decembrie în Chişinău.

Având în vedere că în vara anului 2015 vor fi alegeri locale, precum şi importanţa pregătirii tinerilor candidaţi, TL propune un proiect de formare privind comunicarea politică, care combină module, cum ar fi abilitaţi de comunicare, abilitaţi oratorice, dezbaterea politică, comunicare internă şi negocierea politică.

Scopul evenimentului este de a instrui liderii şi membrii activi cum să comunice eficient pentru a spori prezenţa lor politică şi administrativă. Obiectivul principal este de a dezvolta abilităţile de comunicare ale viitorilor tineri candidaţi la alegerile locale şi de a susţine formarea unei noi clase politice.

Doritorii de a participa sunt rugaţi să se înregistreze la concurs prin trimiterea la adresa de email sergiu.boghean@gmail.com a CV-ului în format Euro-pass, conţinând informaţii despre activitatea şi experienţa politică, de partid sau liberală, care să fie însoţit de o Scrisoare de motivare (nu mai mare de o pagina A4) unde să fie specificată motivaţia participării şi argumentele în favoarea selectării.

Ambele documente trebuie să fie trimise nu mai târziu de 10 Decembrie 2014. Dosarele incomplete sau trimise cu întârziere nu vor fi examinate. Doar persoanele selectate vor fi contactate ulterior. Indicaţi, vă rog, în subiectul email-ului denumirea Seminar TL Comunicare Politică. Costurile de cazare şi masa vor fi acoperite de organizatori.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md

Suntem români, deci trăim, simţim, iubim şi gândim româneşte! La mulţi ani, dragi români! Liberalii s-au întrunit în şedinţă de totalizare a rezultatelor alegerilor din 30 noiembrie 2014