Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La mulţi ani, stimaţi cetăţeni!

|versiune pentru tipar||
PL / 31 decembrie 2014
Partidul Liberal

Mult stimaţi cetăţeni,

În aceste clipe de la răscrucea anilor, mulţumirea şi recunoştinţa noastră se îndreaptă către cetăţenii noştri, care nu au încetat să creadă în victoria Libertăţii,Democraţiei şi Dreptăţii. Îmi doresc ca acest an care vine — 2015, să aducă pace,linişte şi bunăstare în casele noastre, în fiecare familie, în viaţa fiecărui cetăţeanal Republicii Moldova, precum şi încrederea într-o viaţă mai bună. În prag de An Nou, gândul îmi este alături şi de miile de moldoveni plecaţi la muncă peste hotare, de familiile lor rămase acasă, de pensionari, bătrâni, bolnavi, orfani, cărora le doresc, de asemenea, căldură în suflet, bunăstare, pace şi linişte, fericire şi un an mai bun. Mă adresez şi tinerilor, avem nevoie de implicarea voastră mai activă în viaţa politică, economică, socială, pentru ca Republica Moldova să devină un stat cu adevărat democratic, cu un viitor prosper, sigur şi promiţător, alături de popoarele din Marea Familie Europeană.

În aceste ultime clipe ale anului, vă doresc să petrecem sărbătorile de iarnă cu lumină în suflet, împreună cu cei dragi şi apropiaţi. În casa fiecăruia să domnească fericirea, iar inimile DVS să fie pline de bucurie şi iubire. În pragul Noului An, în numele echipei Partidului Liberal, Vă doresc sănătate, bucurii, multă dragoste şi bunăstare! Fie ca Noul An să Vă aducă mai multe zâmbete, mai multe reuşite şi mai multe împlinir

​Lăsaţi magia urăturilor străbune să Vă picure în suflet fiori de sfinţenie şi primiţi cu drag gândurile noastre de preţuire, prosperitate şi belşug. Vă urăm un An al dorinţelor împlinite, cu multă linişte, căldură şi armonie în suflet, un An mai bun şi mai luminos.

Fie ca speranţele şi proiectele Dumneavoastră cele mai frumoase să-şigăsească împlinirea în anul 2015!

Sărbători fericite şi la mulţi ani!

Mihai GHIMPU,
Preşedintele Partidului Liberal

Sursa: www.pl.md

Şedinţa de constituire a Parlamentului nou ales Partidul Liberal a depus flori la bustul lui Mihai Eminescu