Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, s-a întâlnit cu E.S. Ambasadorul SUA, William H. Moser

|versiune pentru tipar||
PL / 15 ianuarie 2015
Partidul Liberal

În cadrul întrevederii au fost abordate mai multe chestiuni şi probleme cu care se confruntă la moment Republica Moldova, prioritară fiind creare coaliţiei de guvernare. Mihai Ghimpu a menţionat că Partidul Liberal nu se va abate de la drumul pe care a pornit: “Noi vrem calea europeană şi o bună funcţionare a valorilor, noi vrem o guvernare pentru oameni. PL vrea reforme, combaterea corupţiei şi vrem să fim o echipă care-şi asumă nu doar funcţiile ci şi responsabilitatea. Vrem o guvernare democratică cu oameni cinstiţi şi profesionişti.”

E.S. William H. Moser, şi-a exprimat susţinerea faţă de Partidul Liberal, urându-le succese pe viitor atât conducerii cât şi întregii echipe liberale: “A fost minunat să lucrez aici, în Moldova, 3 ani si jumătate. A fost o plăcere să vă cunosc, Dle Ghimpu, şi să lucrez cu Dvs. O sa va susţinem in continuare şi succes în ceea ce v-aţi propus!”

Mihai Ghimpu a transmis un mesaj de mulţumire şi recunoştinţă domnului Moser: “Vă mulţumesc Dvs. personal cât şi Ţării D-stre pentru tot ceea ce aţi făcut pentru R. Moldova. Susţinerea Dvs. şi a statului Dvs. rămâne să fie foarte importantă pentru noi. Sănătate să aveţi şi indiferent unde v-aţi afla, să fiţi cu noi. Azi nu există nimic mai important decât libertatea şi bunăstarea omului. Cum se spune: Peste ani n-ai nevoie nici de funcţii nici de bani.”, a încheiat Preşedintele PL.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md

Partidul Liberal a depus flori la bustul lui Mihai Eminescu Soluţia de compromis recomandată de reprezentanţii PPE, PES şi ALDE pentru PL, PLDM şi PDM