Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, s-a întâlnit cu Ambasadorul Lituaniei, Rimantas Latakas

|versiune pentru tipar||
PL / 4 februarie 2015
Partidul Liberal

Mihai Ghimpu, Preşedintele PL, s-a întâlnit astăzi, 4 februarie 2015, cu Ambasadorul Lituaniei în Moldova, Rimantas Latakas.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali,au abordat mai multe chestiuni şi probleme cu care se confruntă la momentul actual Republica Moldova, dar au fost tratate şi perspectivele integrării republicii în UE. Rimanas Latakas s-a interesat de poziţia Partidului Liberal în legătură cu coliţia minoritară.

Mihai Ghimpu a specificat importanţa cursului european pentru RM, a implementării reformelor, cât şi importanţa luptei cu corupţia.

“Reformele înseamnă distanţarea de trecut, iar distanţarea de trecut înseamnă îndepărtarea de politica imperialistă a Rusiei. Ghimpu şi Partidul Liberal au cel mai mare interes pentru integrarea în UE, iar în ceea ce priveşte reformele, cu cât mai multe, cu atât mai bine pentru PL.”, a adăugat Preşedintele PL.

Ambasadorul Lituaniei, a ţinut să specifice că nu ar trebui să se facă o abatere de la drumul european, iar sprijinul Lituaniei va fi garantat doar dacă se vor face reforme în Republica Moldova.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md

Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, a avut întrevederi cu Ambasadorul României şi al Cehiei Mihai Ghimpu, Preşedintele PL, a avut întrevedere cu noul Ambasador al SUA în RM, Dnul James D. Pettit