Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Dorin Chirtoacă, Primarul general al mun. Chişinău a participat la lansarea Vernisajului “La Înălţime”, proiect îniţiat de cei de la “Oraşul meu”

|versiune pentru tipar||
PL / 20 martie 2015
Partidul Liberal

În seara zilei de 19 martie, tinerii cărora le aparţine iniţiativa “Oraşul meu” au deschis oficial expoziţia vernisată “La înălţime”. În cadrul acesteia sunt expuse 50 de imagini, alese de către un juriu profesionist din peste 2.000 de imagini postate pe Instagram cu hash tagul #orasulmeu.

Adrian Pleşca, fondatorul proiectului “Oraşul meu”, a adus mulţumiri tuturor pentru prezenţă, dar şi pentru susţinerea continuă din partea Municipalităţii, ceea ce, de fapt, a demonstrat şi apariţia-surpriză a edilului capitalei, Dorin Chirtoacă, care, la rândul lui, a salutat iniţiativa, promiţând să o susţină până la capăt.

Dorin Chirtoacă, la rândul lui, a povestit câte puţin despre istoria Chişinăului, cum acesta s-a metamorfozat de atunci şi câte proiecte propuse au fost realizate. Deşi tinerii păreau a fi emoţionaţi de prezenţa edilului, acesta a fost prietenos cu toţi cei prezenţi, demonstrând un interes deosebit atât faţă de poze, cât şi faţă de clădirea evenimentului.

Auzul oaspeţilor evenimentului a fost încântat de un cuplu de interpreţi, care au cântat piese dedicate Chişinăului.

Vernisajul se va desfăşura timp de 3 săptămâni în incinta Muzeului Chişinăului (cunoscut ca Turnul de apă de lângă USM), la ultimul etaj, de unde puteţi avea parte şi de o privelişte nemaipomenită asupra oraşului. Puteţi veni de luni până vineri, între orele 09:00 şi 17:00, pentru a vedea cele 50 de poze.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md

“Germania urmăreşte cu atenţie ce se întâmplă la Chişinău” este mesajul transmis de Ambasadoarea Republicii Federale Germania în R. Moldova, E.S. Ulrike Knotz, Preşedintelui PL, Mihai Ghimpu Corina Fusu participă la Summitul anual “The Women în Parliaments Global Forum (WIP) 2015”