Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Discursul Dlui Iurie Chirinciuc, Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor asupra moţiunii simple de cenzură

|versiune pentru tipar||
PL / 1 iulie 2016
Partidul Liberal

Stimate domnule Preşedinte a Parlamentului, domnilor deputaţi, dragi cetăţeni,

Afirmaţiile invocate în partea motivantă a moţiunii simple, asupra mea sunt eminamente politice, nu sunt bazate pe fapte şi reprezintă doar scenariul unui spectacol de prost gust.

Acest scenariu presupune denigrarea membrilor Guvernului prin dezinformare şi uz de fals.

Din momentul în care am fost numit ministru, personal nu am atribuit nici o cursa internă nici unui agent economic.

Stimaţi semnatari ai acestei moţiuni, aţi mers pe prezumţia că cetăţenii Republicii Moldova vor pâine şi spectacole şi aţi decis să le mai serviţi o nouă piesă din serialul moţiunilor. Sunteţi buni regizor de spectacole doar că publicul şi-a schimbat preferinţele. Oamenii nu mai vor souri de prost gust, vor schimbări, ei vor că legea să devină funcţională.

Cu fiecare nouă moţiune înainta împotriva mea sau a colegilor mei din Guvern, noi vom munci şi mai mult pentru realizarea Planului de Guvernare şi pentru readucerea Republicii Moldova acolo unde-i este locul, în marea familie europeană. Va mulţumesc pentru atenţie.

Sursa: www.pl.md

Pachetul de integritate, votat în Parlament. Deputaţii au arătat cartonaş roşu corupţiei din Moldova Comunicat de presă al Partidului Liberal