Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Partidul Liberal dezaprobă ştirea manipulatoare distribuită de portalul deschide.md

|versiune pentru tipar||
PL / 29 septembrie 2017
Partidul Liberal

Partidul Liberal vine cu o precizare la ştirea cu tentă manipulatoare distribuită intens astăzi, de portalul deschide.md, prin care “informează” că Dorin Chirtoacă “boicotează boicotul PL”.

Partidul Liberal menţionează că înregistrarea ca subiect electoral a Primarului Dorin Chirtoacă în cadrul referendumului din data de 19 noiembrie 2017, nu înseamnă să fii împotriva boicotului anunţat de formaţiune.

Înregistrarea ca subiect electoral, cerută de Dorin Chirtoacă la CEC şi la care face trimitere şi respectivul portal a fost făcută, pentru a i se oferi dreptul de-a avea întâlniri cu alegătorii din municipiul Chişinău, de-a participa la dezbateri electorale, prin intermediul cărora să scoată la iveală minciunile promovate de iniţiatorii referendumului şi a celor care stau în spatele acestui show politic.

Apariţia acestei ştiri mincinoase, face parte din acelaşi scenariu elaborat de binomul Plahotniuc — Dodon, pentru a pune mâna pe Chişinău, iar tirajarea ei face parte dintr-o amplă campanie de dezinformare, lansată împotriva lui Dorin Chirtoacă şi a Partidului Liberal şi are drept scop inducerea în eroare a alegătorilor din mun. Chişinău şi a opiniei publice în general.

De fapt, nu Dorin Chirtoacă boicotează anunţul Partidului Liberal de boicotare a referendumului din 19 noiembrie, dar portalul deschide.md.

Partidul Liberal solicită Asociaţiei Presei Independente şi Centrului pentru Jurnalism Independent din Moldova să investigheze prin prisma Codului Deontologic activitatea acestui portal de ştiri şi să întreprindă măsurile care se impun.

Sursa: www.pl.md

Partidul Liberal condamnă acţiunile de vandalizare a sediului PL din oraşul Făleşti Disperarea socialiştilor a atins cote maxime. Sunt conştienţi că vor pierde referendumul din Chişinău