Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Funcţionarii care i-au interzis lui Dorin Chirtoacă să participe la referendum, sunt de la PSRM

|versiune pentru tipar||
PL / 26 octombrie 2017
Partidul Liberal

Partidul Liberal vine cu o reacţie la declaraţiile isterice ale socialistului Ion Ceban, făcute astăzi.

Afirmaţia socialistului Ion Ceban, precum că “neadmiterea lui Dorin Chirtoacă de a participa în campania de promovare a referendumului din 19 noiembrie, urmăreşte scopul de victimizare a Primarului General”, reiterăm că Dorin Chirtoacă a depus toate eforturile posibile, prin care a solicitat să fie înregistrat ca participant la referendumul din 19 noiembrie, dar Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău, a respins cererea sa.

Aducem la cunoştinţă, că din cei 10 membri ai Consiliului Electoral de Circumscripţie Chişinău, 4 sunt de la PSRM şi 2 de la PCRM, anume aceşti membri ai CCE Chişinău au votat împotriva înregistrării lui Dorin Chirtoacă ca participant la referendum.

Condamnăm răspândirea de minciuni în spaţii publice, cu scopul de a manipula alegătorii şi considerăm că neînregistrarea lui Dorin Chirtoacă ca participant la referendumul din 19 noiembrie, este responsabilitatea directă a PSRM şi a funcţionarilor pe care i-a delegat în componenţa CEC Chişinău, care au opţiuni părtinitoare şi anti-Chirtoacă.

Sursa: www.pl.md

Dorin Chirtoacă nu poate participa la referendumul iniţiat de socialişti, prin care se vrea revocare sa În cazul numirii viceprimarilor din Chişinău, PSRM a creat alianţă tacită cu PD. Decizia lui Grozavu este ilegală