Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLD

Declaraţia cu privire la participarea Partidului Legii şi Dreptăţii în Alegerile locale 2007

|versiune pentru tipar||
PDSEM (astăzi PLD) / 3 martie 2007
Partidul Legii şi Dreptăţii

Participarea în alegeri a partidelor şi altor organizaţii social-politice este o normă constituţională a exerciţiului democratic.

Participînd în alegeri formaţiunile politice au şansa să-şi consolideze imaginea, să-şi fortifice baza socială şi să-şi promoveze efectiv opţiunile de program, iar în rezultatul alegerilor să participe la Guvernarea Ţării la nivel naţional şi local.

Alegerile locale au fost şi sunt totdeauna o probă de maturitate politică, de cuantificare a succesului aşteptat în alegerile parlamentare.

Alegerile locale 2007 îşi vor avea specificul lor, dat fiind faptul, că sunt primele în situaţia nouă a Ţării, de Ţară vecină Uniunii Europene. Ele sînt chemate să stabilească nu numai locul opţiunilor pe eşichierul politic dar şi starea de spirit a societăţii.

Plecînd de la experienţa electorală anterioară şi operarea de modificări de imagine şi doctrină, în scopul afirmării cît mai depline şi promovării Programului său social-politic, Partidul Legii şi Dreptăţii se lansează în alegerile locale 2007.

Îndată după Congres structurile teritoriale ale Partidului declanşează procesul de selectare a candidaturilor la funcţiile de primar şi consilieri comunali şi raionali.

Consiliul Naţional şi Biroul Politic instituie corpul de coordonatori zonali, care vor acorda ajutor metodic şi organizaţional structurilor locale pentru a intra efectiv în alegeri la data declarării lor oficiale.

Partidul Legii şi Dreptăţii este un răspuns politic ferm dezideratului societăţii: “Să domine Legea şi Dreptatea” şi noi vom avea succes.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Nicolae Alexei, Preşedintele Partidului

Serviciul de presă al PLD
Declaraţia Congresului III al PDSEM cu privire la schimbarea denumirii Partidului Dreptăţii Social-Economice din Moldova în Partidul Legii şi Dreptăţii din Moldova Declaraţia cu privire la constituirea politicilor şi programelor social-economice ale partidului pe baza principiilor şi obiectivelor conceptului de Dezvoltare Durabilă